Foarte puțini sunt cei care cunosc trecutul amoros al actualului primar al Capitalei. Ea a trăit o poveste de dragoste alături de afaceristul Răsvan Firea (decedat în 2010). Cum acesta avea un băiat dintr-o altă căsătorie, Gabriela Firea i-a devenit automat mamă vitregă.


Înainte de mariajul cu Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, Gabriela Firea a avut o relație de lungă durată cu un afacerist incredibil de discret. Relația lor a durat din 1993 și până în 2010, atunci când Răsvan a murit în urma unui atac cerebral. Acesta avea un băiat, pe nume Răzvan, din prima lui căsătorie cu Elena Carmen Firea. Automat, Gabriela Firea i-a devenit mamă vitregă, însă relația lor a fost una rece dintotdeauna. Răzvan a ajuns s-o evite de tot după înmormântareav tatălui său, având, aparent, toate motivele. ”„Eu si fiul meu am aflat de la prieteni ca Rasvan a murit, pentru ca primeam telefoane de condoleante. Gabriela nu m-a sunat nici pe mine si nici macar pe fiul meu, Razvan Alexandru, cu care mai tinea legatura”, a mărturisit mama naturală a lui Răzvan, într-un vechi interviu.  

Astăzi, Răzvan Firea (28 de ani) este un tânăr designer foarte apreciat, dar și foarte nonconformist. Băiatul a fost primul model androgin din România, datorită trăsăturilor care îl fac foarte special.

Între timp a renunțat la modelling și se dedică exlusiv creației vestimentare. Și dacă de Gabriela Firea nu vrea să mai audă, relația cu mama lui naturală este una excepțională, cei doi sunt cei mai buni prieteni, iar tânărul o invită la toate evenimentele unde își prezintă creațiile.

 
 
Loading...