Andreea Antonescu a reușit, în 2002, să-i facă pe șefii Playboy să scoată din buzunar o sumă-record pentru istoria românească a revistei iepurașului cu papion. Vedeta și-a arătat nurii pentru 30.000 de euro, mai mult decât au primit Loredana sau Dana Săvuică. Iată cum arată acum cei mai ”scumpi” sâni din România.


Andreea Antonescu (33 de ani) a postat recent pe contul personal de Instagram câteva imagini care le-au amintit fanilor de cel mai scump pictorial din istoria Playboy România. Timpul a fost blând cu fosta componentă a trupei Andre, chiar dacă unii, mai cârcotași, ar spune că nu e doar lucrarea naturii la mijloc.

andreea_antonescu.jpg

andreea antonescu
Andreea Antonescu, în costum de baie
foto: arhivă personală

 

Sânii, ținuți în frâu acum de costumul de baie, par la fel de fermi ca în urmă cu 14 ani, când revista cu Andreea goală se vindea în 100.000 de exemplare. Chiar dacă la un moment dat a bătut-o gândul să-și pună silicoane, până la urmă vedeta a declarat că a descoperit o cremă-minune care a rezolvat problemele de fermitate în zona bustului.

“Mi-au crescut sânii cu 5 cm în doar două luni. Nu am vrut și nici nu vreau să mă supun unor intervenții chirurgicale pentru mărirea pieptului”, a  spus ea.

Andreea Antonescu i-a convins, în 2002, pe șefii de la Playboy să scoată din buzunar 30.000 de euro, cel mai ridicat onorariu din istoria revistei. Și pe bună dreptate, pentru că numărul cu jumătatea brunetă a trupei Andre pe copertă  s-a vândut în 100.000 de exemplare.

„Solista trebuia să semneze contractul imediat după împlinirea vârstei de 18 ani dar, tocmai atunci, a fugit puţin de acasă şi contractul, discutat în prealabil cu tatăl ei, a căzut. După un timp, Dan Capatos mi-a adus-o pe Andreea la redacţie şi, împreună, am reuşit să o convingem să semneze. A fost ultima dată când Playboy s-a vândut în 100.000 de exemplare, aşa că şi-a meritat din plin onorariul", a povestit fostul șef al eviste, Dan Silviu Boerescu, pentru Click!

andreea-antonescu.jpg

andreea antonescu playboy
Andreea Antonescu a apărut goală în Playboy în 2002
foto: Playboy
Loading...