Alexandra Dinu, care a ajuns să joace la Hollywood alături de actori de top precum Adrien Brody și Antonio Banderas, are un trecut demn de filmele romantice. Înainte să se căsătorească cu fotbalistul Adrian Mutu, în 2001, actriţa s-a iubit cu un alt bărbat celebru, de data aceasta din televiziune: șarmantul Mircea Radu. Iată cum arăta diva din juriul emisiunii "Românii au talent", în anul 1999, când bătea la porțile televiziunii.


Frumoasa Alexandra Dinu, care din sezonul 11 face parte din juriul emisiunii "Românii au talent", a păstrat, și la 40 de ani, aceleași trăsături perfecte, de păpușă. Până la vârsta aceasta a strâns multe proiecte admirabile în CV, printre ele fiind și filmul "Bullet Head”, în care a ajucat alături de Adrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas. Puțini își mai amintesc însă că înainte de a fi actriță, Alexandra Dinu a fost vedetă TV. Și nu, nu emisiunea ProMotor, de la PRO TV, a fost primul ei loc de muncă. Înainte de anul 2000, blondina și-a făcut debutul pe sticlă la Televiziunea Română, la TVR2, ca prezentatoare a emisiunii “Trupa DP2”. Tot acolo l-a cunoscut și pe Mircea Radu, care la vremea aceea era un june arătos, de 32 de ani, pe picior de plecare la Antena 1.

alexandra-dinu-2885-mediafax_foto-cristi_preda.jpg

Alexandra Dinu, la 20 de ani, la debutul ei în televiziune
foto: Mediafax

Alexandra Dinu: "Am fost aleasă din 300 de persoane"

Într-un interviu pentru revista Viva, Alexandra Dinu a povestit cum a ajuns să lucreze în televiziune. ”Primii pași în televiziune i-am făcut în 1999, când m-am dus singură la un casting și am fost aleasă din 300 de persoane, împreună cu alți tineri, să facem o emisiune pentru TVR2, care se numea „Trupa DP2. Eram cu toții tineri, fără experiență, și am învățat totul din mers. Emisiunea era în direct, 4 ore pe zi, și aveam tot felul de invitați interesanți. În perioada respectivă am cunoscut tot ce însemna showbiz în România. Ulterior, am prezentat o emisiune la TVR1 cu Horia Brenciu și apoi am primit oferta de a prezenta emisiunea „ProMotor”, la PRO TV. Nu a durat mult, pentru că am ales să plec din România, urmându-mi familia pe care tocmai o întemeiasem”, a detaliat vedeta.

mircea-radu-alexandra-dinu.jpg

Mircea Radu și Alexandra Dinu, iubire platonică
foto: Apropo TV

Alexandra Dinu și Mircea Radu, iubire platonică

Cei doi au trăit o intensă poveste de dragoste însă, în momentul în care frumoasa blondă l-a întâlnit pe celebrul fotbalist Adrian Mutu, ea s-a îndrăgostit-lulea de sportiv. A renunțat la Mircea și l-a ales pe Mutu, iar cei doi au fost căsătoriţi în perioada 2001 – 2003. Lui Mircea Radu, care făcuse o adevărată pasiune pentru Alexandra, nu i-a picat deloc bine înfrângerea, mai ales că anunțase că are intenții serioase cu tânăra domnișoară Dinu. Se pare că, deși relația lor a fost platonică, după despărțire nu și-au mai vorbit deloc, nici până în ziua de azi. După divorțul de Adrian Mutu, Alexandra a mai avut două relații de notorietate, cea cu producătorul italian Andrea Rizzoli și cea cu actorul Italian Luca Bastianello. Mircea Radu s-a căsătorit, în 2012, cu medicul oncolog Raluca Olaru, care i-a dăruit și doi copii, un băiat și o fetiță.

Citește și:

Viața bate filmul la „Românii au talent”. Povestea emoționantă a băiatului orfan care a primit Golden Buzz

Românii au talent 2021: Daria Batschi-Beleca, Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu. Ce număr l-a cucerit pe jurat

VIDEO Povestea lui Rareș Tufea, adolescentul de 16 ani care a primit Golden Buzz la "Românii au talent"

Povestea puștiului nevăzător, care l-a făcut pe Florin Călinescu să plângă la Românii au talent. Primul Golden Buzz al sezonului

 

 
 
Loading...