Aproape patru ani s-au scurs de când Daniel Iordăchioaie și Nouria Nouri au decis să-și spună ”Adio!”. Ei au rămas totuși în relații bune de dragul copiilor, artistul ocupându-se exemplar de Salma (7 ani) și de fiul lor, Darius (16 ani). Boala cu care s-a luptat după divorț nu l-a doborât din punct de vedere fizic însă, moral, artistul a fost distrus.


După 14 ani de căsnicie au decis să pună punct poveștii de dragoste, divorțând la notar, în 2013. Daniel Iordăchioaie (49 de ani) nu a suferit doar din cauza mariajului eșuat cu Nouria, ci și din cauza bolii care s-a declanșat odată cu acel necaz. El însuși a recunoscut, la televizor, că s-a luptat cu cea mai de temut maladie, cancerul (n.r. în cazul lui, la pancreas), asta în timp ce era nevoit să își țină în frâu și o afecțiune mai veche, diabetul. După toate aceste necazuri, iată că Iordăchioaie și-a recăpătat optimismul, fiind numai un zâmbet și plin de energie, mai ales pe scenă, unde susține recitaluri antrenante.

iordachioaie_1.jpg

Daniel Iordachioaie, cancer, boala, maladie, solist, divort, Nouria Nouri, depresie
L-am surprins pe solist pe stradă, alături de fiica lui
foto: Click!

Daniel a fost surprins recent alături de fiica lui, Salma, care este foarte atașată de el. Extrem de entuziasmați și de binedispuși, ei au fost la cumpărături, apoi au luat masa în oraș. Îmbrăcat tinerește, cu o pereche de blugi până deasupra genunchilor, vestă din același material și cu pletele prinse în coadă, cântărețul a luat-o de mână pe micuță, în momentul în care au traversat strada. La un moment dat, Salma s-a desprins din mâna lui și a început să țopăie veselă, însă el n-a slăbit-o din ochi.

iordachioaie_2.jpg

Daniel Iordachioaie, cancer, boala, maladie, solist, divort, Nouria Nouri, depresie
foto: Click!

"Cancerul s-a declanşat chiar în perioada divorţului"

În vara acestui a, artistul și-a făcut curaj să  vorbească despre teribila maladie căreia i-a ținut piept. "Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului. Divorţul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nici o clipă să ajungi să divorţezi. Este un factor de stres în plus, normal. Şi toată agitaţia, toată suferinţă, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanşează boală. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta", povestea Daniel Iordachioaie la Antena Stars.
Cântăreţul a recunoscut și faptul că a fost cu moralul la pământ."Aveam în cap tot felul de grozăvii, ajunsese să îmi fie frică să mă mai culc, că aveam coşmaruri noaptea, cum o să mă mai trezesc mâine. Eu m-am speriat. Am avut tendinţa să nu mai ies, să mă încui să mă ascund. M-am întrebat ce am păţit, din ce cauza am păţit asta. M-au furat extratereştrii?", a mai mărturisit Iordachioaie la Antena Stars.

iordachioaie-inainte.jpg

Daniel Iordachioaie, cancer, boala, maladie, solist, divort, Nouria Nouri, depresie
Daniel şi Nouria Nori au împreună doi copii, care au rămas în custodie comună
 
 
Loading...