Ozana Barabancea este o mamă împlinită! Soprana, care şi-a crescut cei doi copii singură, după divorţul de fostul soţ, este foarte mândră de Andrew ( 17 ani) şi Gloria (13 ani). Fiica ei este o domnişoară în adevăratul sens al cuvântului şi a fost model chiar pentru noua colecţie de ii, care urmează să fie lansată de mama ei.


Ozana Barabancea nu are doar o voce de aur, ci este talentată şi când vine vorba de modă. Soprana lucrează intens la o colecţie de ii rozăneşti, pe care le creează într-un atelier din Mediaş, iar Gloria, fiica ei, i-a fost model. Adolescenta a făcut o serie de fotografii în care apare îmbrăcată în cămăşile din mătase şi a fost extrem de naturală în faţa camerei de fotografiat.

ozana.jpg

ozana barabancea slabit 13 kilograme
Fiica Ozanei Barabancea a fost model pentru colecţia de ii a mamei ei
foto: arhiva personală

"Ia Rozănească, Model Gloria Barabancea-Ediţie limitată. Mătase pură! Sofisticată şi specială pentru femei calme, erudite, simandicoase, educate, pretenţioase, feminine şi mai ales iubite! Gloria este cel mai bun manechin. Onorariul ei a fost jumătate din vânzări. O ie costă 600 de lei. Are un sânge rece când vine vorba de bani! Ştii cum negociază?! Ea ne împrumută pe toţi. Cu bănuţii pe care îi strânge îşi cumpără farduri şi adoră călătoriile", a spus vedeta la "Agenţia Vip". 

Gloria şi mama ei au apărut pentru prima dată împreună la televizor în urmă cu doi ani, la emisiunea "Te cunosc de undeva". Cele două au cântat piesa “Greatest Love Of All”, din repertoriul regretatei Whitney Houston şi au primit apalzele publicului.

A slăbit 13 kilograme după ce şi-a tăiat  stomacul

Ozana Barabancea are cinci săptămâni de când şi-a micşorat stomacul chirurgical şi deja a slăbit 13 kilograme. Soprana este într-o formă de zile mari. 

"Fac sport şi masaj în fiecare zi pentru ca pielea să fie elastică. Mi-e greu să mă adaptez la mâncare. Am mâncat cu poftă, cu foame, în turneul din Albania pe care l-am avut, din cauza programului de repetiţii şi mi-a fost rău. Mi-e foarte greu să mănânc carne. Proteina animală este foarte importantă ca să-mi păstrez părul. Trebuie să mestec bine, fiecare bucăţică de 10-15 ori. După concerte cred că beam un litru şi jumătate de apă, ceea ce este bine. Am slăbit 13 kilograme până acum. Garderoba va fi şi ea schimbată Unele haine le ofer. Am cinci săptămâni de când am făcut operaţia. Nu sunt chiar anemicăŞ, a spus Ozana Barabancea după ultimul control medical la chirurgul care a operat-o. 

 

 
 
Loading...