Însărcinată în 38 de săptămâni, Flavia Mihăşan aşteaptă cu emoţie momentul în care va deveni pentru prima dată mămică. "Vecina" de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" s-a retras de pe micul ecran în urmă cu două luni, iar recent, blondina a fost protagonista unei şedinţe foto în care a pozat cu burtica de gravidă la vedere, imaginile fiind probabil pentru albumul ei de gravidă.


Flavia Mihăşan (33 de ani) se pregăteşte să devină mămică fiind pe ultima sută de metri cu sarcina. Blondina, de profesie dansatoare, nu a luat prea multe kilograme, ci doar burtica i-a crescut şi o trădează că este gravidă. Vecina de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" şi iubitul ei Marius Moldovan sunt extrem de emoţionaţi când se gândesc că în scurt timp familia lor se va mări cu un băieţel.

flavia_mihasan.jpg

flavia mihasan
Flavia Mihăşan, înainte să nască
Foto: arhivă personală

Până atunci însă cei doi au făcut o şedinţă foto pentru a păstra imaginile cu Flavia însărcinată în ultimul trimestru în albumul lor de familie. Blonda s-a retras de pe micul ecran în urmă cu mai bine de două luni. 

Cu cine a fost înlocuită Flavia Mihăşan la emisiune 

"Este ultima zi în care Flavia mai prezintă Meteo. De luni ne va privi de acasă, alături de burtica ei, în încercarea de a face ceea ce am ținut-o în loc să facă, căci e greu să ai o familie când faci treaba asta. Flavia este de departe cea mai reușită «vecină» pe care am avut-o până acum. Am găsit-o greu, într-un moment destul de tensionat la «Neatza», cu schimbări, cu trădări, cu telenovele. Nu a vrut de la început să facă treaba asta, pentru că a dorit să fie doar dansatoare profesionistă și balerină. Ne-am rugat de ea, a acceptat și i-am deschis noi orizonturi. După ce scapă de burtică, are loc în echipa de la Neatza sau în orice alt proiect de televiziune", a spus Dani în timpul matinalului din 1 martie.

Locul Flaviei, care a pleacă de la "Neatza" la 1 martie, a fost deja ocupat. Ramona Olaru, asistenta de la "Prietenii de la 11", emisiune prezentată în trecut de Diana Munteanu şi Florin Ristei şi care ulterior a fost scoasă din grila Antena 1, este cea care se ocupă acum de ceea ce făcea Flavia Mihăşan.

 

 

Citeşte şi:

 

Cine îi ține locul Flaviei Mihășan la «Neatza cu Răzvan și Dani». Vedeta va intra în concediu de maternitate

Primele declarații ale Flaviei Mihășan despre sarcină

 

 

 

 

 
 
Loading...