Loredana Chivu are doar 26 de ani, dar operațiile estetice nu îi sunt necunoscute. Mai multe intervenții chirurgicale la sâni și la buze au fost urmate de câteva injecții la nivelul fundului și de o operație la nas


Invitată joi seara (3 martie) la WOWbiz, Loredana Chivu și-a arătat noua înfățișare. La 10 zile de la operația pe care a suferit-o la nas, blondina a fost pregătită să arate lumii schimbarea de look de care este foarte mândră.

loredana.jpg

loredana chivu nas
Loredana a păstrat misterul în prima parte a emsisiunii
Foto: captură Kanal D

 

Fosta asistentă de la "Un show păcătos" a avut de îndurat dureri mari pentru a ajunge să arate așa cum și-a dorit. Loredana a afirmat că operația la nas, chiar dacă a fost făcută cu laserul, a fost mai dureroasă decât cele la sâni: "Durerea nu a fost atât de mare, dar a fost inconfortabil. Când am ieșit din operație, m-am speriat foarte tare pentru că nu puteam respira pe nas."

chivu.jpg

loredana chivu
Loredana este mulțumită de cum arată acum
Foto: captură Kanal D

Chiar dacă a avut bandaje la nivelul feței, Loredana a mers în weekend în Germania și Austria pentru că avea evenimente: "Am mers cu bagajele pe față în Germania și Austria. Am făcut poze cu oamenii cu bagajele pe față, dar am vrut să-mi onorez invitațiile. Vin 500 de oameni care vor să mă vadă."

chivu_nas.jpg

loredana chivu nas
Înainte și după rinoplastie
Foto: captură Kanal D

 

Deși este mulțumită de rezultat, Loredana Chivu nu este încă obișnuită cu noua față: "Momentan nu mă regăsesc. Este greu să-ți schimbi ceva la față. Am mai multă încredere în mine și mă bucur că pot să respir normal și să dorm cu gura închisă", a mai spus fosta asistentă Tv la emisiunea mondenă de seară a celor de la Kanal D.

 

 

 
 
Loading...