Cântăreaţa Delia Barbu (33 de ani) are o siluetă de viespe şi un chip de păpuşă. Cu greu poţi crede că, odinioară, a cântărit chiar şi 100 de kilograme. A slăbit spectaculos, dar cu mari eforturi. Este atentă la ce mâncare îşi pune în farfurie şi, zilnic, face exerciţii fizice. Are însă şi un suflet mare, căci s-a implicat în cazul unui copil bolnav.


Interpreta de muzică populară Delia Barbu (33 de ani) a donat o ie pentru Vlăduţ Cîrciu, băieţelul colegei noastre, grav bolnav, bluza fiind cumpărată de Andra, la strângerea de fonduri organizată în urmă cu câteva zile. 

 Delia arată impecabil şi nici nu e de mirare, căci a slăbit, în timp record, nu mai puţin de 45 de kilograme: “Nu am pus niciodată preţ pe modul cum arăt în exterior, ci pe calitatea mea umană. Slăbiciunea mea au fost şi sunt încă dulciurile, iar greutatea o luase razna, căci nu eram împlinită profesional. Am lucrat pas cu pas şi când am considerat că a venit rândul corpului să am grijă de el, după 30 de ani, s-a întâmplat, am slăbit şi am început să lucrez în acest sens. Nu mi-am dorit niciodată să mă poarte hainele şi accesoriile pe mine, ci să le port eu pe ele”, ne-a spus ea, în exclusivitate.

14_3.jpg

2009 - Aşa arăta Delia când avea 100 kg

 

Îi stă însă foarte bine şi în haine tradiţionale, dar şi în ţinută de seară, căci am mai întâlnit-o şi la ziua unui prieten, la ”Cafeneaua Actorilor”, dar şi la nunta prietenei sale, Marcela Fota, unde a purtat o  superbă rochie, realizată de Elisabeta Franchi, şi o geantă marca Mihai Albu. Delia nu renunţă la sport, deşi acum silueta îi permite: ”Antrenoarea mea, Ricarda Filip Rădulescu, mă face să fiu în formă pentru concertele mele, ca să pot să fiu suplă şi să mă mişc bine. Iar Mariana Iordache se ocupă de îngrijirea tenului şi de modelarea corporală. Sunt bucuroasă că lucrez cu ele”, ne-a mai spus Delia Barbu, care în prezent lucrează cu celebrii fraţi Advahov, la un album.  

 
 
Loading...
Citeste tot despre: