Adela Popescu a intrat în ultimele săptămâni de sarcină, așa că a avut nevoie de tratament special la filmările pentru programul special de 1 Decembrie de la PRO Tv. Gazda show-ului ”Vorbește lumea” a făcut public un episod haios din culisele filmărilor, în care Andra a glumit pe seama sarcinii înaintate a Adelei: ”Am uitat să vă spun că și eu sunt gravidă”.


Adela Popescu a fost vedeta filmărilor pentru programul special de 1 Decembrie de la PRO Tv. În ultima lună de sarcină, cu o burtică impresionantă, Adela a primit un scaun în timp ce aștepta ca tehnicienii să se pună acord pentru cadrul final cu vedetele PRO.

Vedeta a făcut publică o înregistrare din culisele filmărilor, în care se vede că, în ciuda oboselii și a orelor înaintate, toată lumea și-a păstrat capacitatea de a glumi. Poate mai puțin cei responsabili cu obținerea celui mai bun cadru, care au încercat fără succes să disciplineze vedetele puse pe șotii.

Andra, de exemplu, invidioasă pe faptul că Adela Popescu a primit un scaun, și-a anunțat colegii că este și ea însărcinată. ”Am uitat să vă spun că și eu sunt gravidă”, a spus Andra, râzând cu poftă și mângâindu-și abdomenul. Toți au gustat gluma și s-au mobilizat într-un final pentru ”poza finală”.

andra.png

andra la filmarile pentru 1 decembrie la pro tv
Andra a făcut pe gravida la filmările pentru programul de 1 Decembrie de la PRO Tv
foto: captură

 

Adela Popescu, gravidă în ultima lună cu cel de-al doilea copil

Adela Popescu ar trebui să nască la jumătatea lunii decembrie. La fel ca la prima sarcină, vedeta și-a propus să nască natural. În urmă cu puțin timp, Adela se plângea pe blogul personal că lucrurile au devenit mai dificile în ultima vreme. "Dacă mă gândesc că fratele a avut la naștere 4200 grame mă apucă durerea de cap, mai ales că și de dată asta doresc să nasc natural. Sper totuși că «flăţiolul» să fie rezonabil și «echilibrat». (...) Până una altă a devenit complicat, spre imposibil, să îl mai iau în brațe, și cu greu reușesc să găsesc o alternativă mai bună că «împreunarea noastră». Și nu mă refer la ținutul în brațe pentru conectare, ci la situațiile banale cum ar fi: pusul în scaunul de mașină, scosul din cadă, urcatul pe wc", a scris Adela pe blogul personal.

 

Citește și:

Cum l-a făcut Andra pe Măruţă s-o ia de nevastă. «A venit la mine cu un geamantan...»

Prima zi de grădiniță pentru fiul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan. Părinții, mai emoționați decât micuțul

Loading...