S-au cam pierdut legăturile între Andreea Bălan și Andreea Antonescu, fostele componente ale trupei Andrè. Încă sunt prietene, dar nu se mai întâlnesc la fel de des și nu mai petrec timpul împreună cum o făceau pe vremuri.


Obișnuiau să fie cele mai bune prietene, iar la momentul în care cântau împreună, erau doar niște adolescente. Cu toate acestea, de pe atunci își făceau planuri legate de familiile pe care urmau să le aibă. Andreea Antonescu a povestit în cadrul unui interviu live pentru Unica.ro cum atunci când erau mai mici ea și Andreea Bălan își doreau să aibă amândouă fetițe pentru a recompune trupa.

„Planurile erau ca amândouă să avem fetițe și diferența de vârstă dintre ele să fie foarte micuță și să facem din nou proiectul Andre”, a mărturisit ea, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat în cele din urmă, din diverse motive.

Cu toate acestea, Sienna, fiica Antoneascăi, este foarte apropiată de nășica ei. „Sienna are o relație bună cu nașa, a fost foarte atrasă de fetița nașei”, a mai dezvăluit ea. „Nu mă văd des cu Andreea, mai mult se vede Andreea cu Sienna, noi nu apucăm să ne vedem foarte des, eventual vorbim la telefon, dar, într-adevăr, întotdeauna când sunt sărbători ne intersectăm”, a mai spus vedeta. 

 
 
Loading...