Cristian Boureanu s-a distrat copios marţi seara la un restaurant din Capitală. Politicianul a împlinit 43 de ani, motiv suficeint pentru el să dea un chef de pomină. De la petrecere nu puteau lipsi iubita şi fiica fostului deputat.


Cristian Boureanu iubeşte ca un adolescent. Nu este de mirare că simte fluturi în stomac ca pe vremea liceului când lângă el are o iubită de doar 19 ani. Modelul Laura Dincă i-a intrat adânc în suflet, iar cei doi sunt nedespărţiţi. Noua parteneră a politicianului este şi bună prietenă cu Ioana, fiica lui Cristian Boureanu din prima căsnicie cu Irina.

boureanu.jpg

cristian boureanu zi de nastere 43 de ani petrecere
Politicianul a petrecut cu iubita şi cu fiica la un restaurant din Capitală
foto: arhiva personală

Marţi seara, fostul deputat de Argeş a fost în centrul atenţiei, când iubita şi fiica i-au organizat o petrecere surpriză la un restaurant select din Capitală. Politicianul a împlinit 43 de ani şi le-a avăut alături pe cele mai importante domnişoare din viaţa lui. Iubita l-a copleşit cu sătuturi fierbinţi, în timp ce Ioana a imortalizat momentul festiv când tatăl său a primit urări călduroase şi s-a bucurat de un tort superb, făcut în ton cu sărbătorile ce se apropie. "A fost o ieşire cu doar câţiva prieteni la un restaurant", a spus Laura pentru Click!   

 
 
Loading...