La doar o zi distanţă după ce s-a aflat că a depus actele de divorţ la notar, Bianca Drăguşanu nu stă închisă în casă să-şi plângă amarul, ci dimpotrivă. Blonda a fost surprinsă joi seara, în oraş, în compania prietenelor ei, care o susţin şi o ajută moral să treacă peste suferinţa şi tumultul ultimelor zile. Fosta prezentatoare tv a decis să pună punct mariajului cu Alex Bodi, după ce în urmă cu 3 luni cei doi se cununau civil la Primăria Sectorului 3.


Viaţa merge mai departe atât pentru Bianca Drăguşanu, cât şi pentru Alex Bodi. În timp ce blonda se consolează după decizia separării cu fetele, soţul vedetei îşi vede liniştit de afaceri şi nu amestecă viaţa privată cu treburile profesionale. Joi seara, după ce vestea bombă a divorţului a explodat în lumea mondenă, Bianca Drăguşanu a ieşit în oraş cu cele mai bune prietene. A luat masa la un restaurant din Capitală apoi a mers la cinematograf, în nordul Capitalei. Fotoreporterii Click! au surprins-o cu o mimă veselă în antiteză cu starea ei interioară, măcinată de probleme.

În compania fetelor, Bianca Drăguşanu şi-a luat bilete la film. Până să intre în sală a avut parte de un răsfăţ, oferit la categoria VIP, unde blonda obişnuieşte să meargă. 

Surse apropiate cuplului au povestit pentru Click! că deşi Bianca a îndurat multe într-un an şi patru luni de relaţie cu soţul ei, vedeta este cât se poate de stăpână pe situaţie şi hotărâtă să nu facă niciun pas înapoi. Bianca şi Alex Bodi au termen de gândire o lună de la depunerea actelor de divorţ, timp în care pot decide să meargă mai departe sau să parafeze divorţul la notar. Cei doi se vor revedea pe 3 decembrie, data la care sunt progrmaţi pentru a se întâlni la notar.

Bianca Drăguşanu era extrem de fericită după cununia civilă

Bianca Drăgușanu s-a cununat civil cu Alex Bodi pe 1 august, la Starea Civilă a Primăriei Sectorului 3. Imediat după ceremonie, blondina povestea că a luat această decizie în mare secret. Nici părinții celor doi nu au știut că urmează ca ei să-şi unească destinele. "Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim… nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum de la voi. Și părinții lui”, spunea Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce a ieșit de la Starea Civilă.

Citeşte şi:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după căsătorie: «Nici măcar părinții noștri nu au știut»

Totul despre cununia grăbită a Biancăi Drăguşanu cu Alex Bodi

 

 
 
Loading...