De când este o femeie liberă, Valentina Pelinel (34 de ani) încearcă să-şi ocupe timpul cu activităţile care chiar îi fac plăcere. Fostul fotomodel le-a mărturisit amicilor că atunci când vrea să scape de stres, într-o zi mohorâtă de weekend, se apucă de colorat. Da, aţi auzit bine, fosta soţie a lui Cristian Boureanu se relaxează cu "teme" pentru copii.


Valentina Pelinel se simte bine şi atunci când stă în casă, cu o carte în faţă. Dacă este una de colorat, cu atât mai bine, căci blonda este pasionată de astfel de activităţi.  

valentina.jpg

valentina pelinel carte de colorat
Valentina Pelinel adoră să coloreze
foto: arhiva personală

"Stare de duminică. Ştiaţi că există şi cărţi de colorat pentru adulţi? Coloratul este considerat şi o activitate antistres:) Vă recomand cu drag «Pădurea fermecată» şi «Grădina secretă»", a scris Valentina Pelinel pe reţeaua de socializare.

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au divorţat în primăvara anul trecut după o relaţie de nouă ani. În timp ce fostul ei soţ a dat iama printre manechine, blondina s-a obişnuit cu statutul de femeie singură, însă ştie că undeva în lume îşi va găsi jumătatea. Boureanu este ocupat cu iubită lui mai tânără, Laura Dincă.

 
 
Loading...