Brigitte Sfăt ar putea fi privită de mulți drept o mare norocoasă, căci soțul său, fostul tenismen Ilie Năstase, își permite să-i facă orice poftă, oricât de costisitoare ar fi. Cu toate acestea, lucrurile nu mai stau ca pe roze între ei, iar bruneta recunoaște deschis acest lucru.


Ilie nu mai este la fel de romantic ca la început. Unde mai pui că a și călcat strâmb, iar soția i-a confruntat amanta. Chiar dacă s-au împăcat, Brigitte nu lasă nicio șansă de a-i aduce aminte de escapada cu blonda Cici, așa cum a făcut-o și în urmă cu puțin timp, la petrecerea de ziua ei. Cu această ocazie, fostul sportiv i-a făcut cadou soției o afacere de 50.000 de euro, un butic cu haine de la cele mai mari branduri.

Brigitte, dură cu Ilie Năstase: «I se pare că sunt proprietatea lui»

brigitte1.jpg

brigitte sfat
Brigitte Sfăt a lăcrimat în direct
Foto: captură Antena Stars

Cu doar o zi înainte de schimbarea prefixului, Brigitte a avut un fel de cădere, tocmai din cauză că a trecut de la 39 la 40 de ani. În ziua petrecerii a fost în formă și a dansat alături de toți invitații, care au și “scăldat-o” în cadouri.

La doar o zi de la aniversare, soția lui Ilie Năstasee a apărut la tv, la emisiunea "Agenția VIP", acolo unde, sinceră, a dezvăluit că lucrurile nu sunt numai lapte și miere cu partenerul ei de viață.

brigitte_sfat.jpg

brigitte sfat
Brigitte a dat din casă
Foto: captură Antena Stars

 

"Eu vreau să fiu un om fericit. Atâta tot. Dacă el nu poate să-mi ofere lucrul ăsta, dragoste cu forța nu se face. Între noi au fost moment foarte frumoase. Nu știu unde și când s-au pierdut ele. Atunci când m-a cunoscut, m-a impresionat prin muzica pe care mi-a pus-o, prin florile pe care mi le cumpăra. Anul trecut mi-am cumpărat singură florile, anul ăsta i-a zis secretarei mele de unde să le cumpere. Sunt lucruri pe care nu  le mai face. I se pare că sunt proprietatea lui și eu trebuie să accept toate lucrurile de la el pentru că sunt măritată cu el. Nu. Eu cred că dacă te-ai căsătorit cu un om, sentimentele trebuie să rămână și trebuie să te implici sufletește la fel ca la început. Până la șocul din noiembrie, eu am crezut că sunt fericită. Nu mai cred în vorbe. Dacă auzi niște vorbe și faptele arată altceva, te îndoiești de niște vorbe", a declarat Brigitte la Antena Stars.

brigitte.jpg

brigitte ilie nastase
Ilie a fost la petrecerea de ziua lui Brigitte
Foto: captură Antena 1

 

"Eu l-am iubit foarte mult"

Bruneta a lăsat să se înțeleagă că Ilie s-a schimbat mult, căci, spune ea, atunci când l-a cunoscut, era o persoană care punea mai mult suflet și care știa cum să o facă să se simtă iubită și apreciată. "Sufletul lui s-a ascuns în el și eu nu-l mai găsesc". Brigitte nu a uitat scandalul cu iz de amantlâc, iar asta a avut urmări și la nivelul relației pe care aceasta o are cu prietenii soțului, despre care crede că îl influențează și că pe ea nu o mai acceptă pentru că a ripostat și l-a confruntat pe Ilie atunci când a aflat despre amanta Cici.

Sentimentele lui Brigitte s-au cam schimbat, după cum ea însăși a lăsat să înțeleagă. "Eu l-am iubit foarte mult (pe Ilie n.r.). Acum vreau să schimb placa. Vreau să mă simt iubită. Am nevoie de motivație."

Nici de Valentine's Day nu a uitat, semn că vrea să recapete încrederea parteneri sale de viață, așa că a surprins-o cu o geantă foarte scumpă, de câteva mii de euro, una de la Chanel, o firmă de la care Brigitte si-a tot îmbunătățit colecția de-a lungul timpului.

brigitte.jpg

cadou brigitte
Cadoul lui Brigitte
Foto: Facebook
Loading...