Delia le-a promis celor care au plătit între 490 și 690 de lei pentru un bilet cel mai tare show al unui artist român. Și s-a ținut de cuvânt. Pe lângă muzică live alături de o orchestră imensă, dans, culoare și efecte speciale, Delia's Winter Wonderland a însemnat și bucate alese pentru cei 900 de plătitori de bilete. Locurile VIP, pentru care s-a scos din buzunar 690 de lei de persoană au fost ocupate până la ultimul.


Înainte de a urca pe scena de la Teatrul Național, Delia a lăsat să se vadă câteva dintre surprizele pe care le-a pregătit pentru cei care au avut încredere să plătească o sumă deloc mică pentru România. Platourile cu sushi, aperitivele demne de restaurante scumpe și prăjiturile delicioase le-au făcut cu ochiul celor prezenți și i-au făcut geloși pe cei care nu au mai apucat un bilet sau care nu au fost dispuși să plătească între 490 și 690 de lei. Mai mult, au existat și multe cadouri, printre care și parfumuri.

Dacă înainte de show, spectatorii s-au răsfățat cu cocktailuri, prăjituri și sushi, la sfârșit, petrecerea a continuat la un club de fițe din zona de nord a Capitalei.

delia1.jpg

delia
Delia a pregătit un altfel de spectacol pentru fanii ei
Foto: arhivă personală

Cum arată scena unde va concerta Delia în cel mai tare show de Sărbători! O armată de oameni îi face toate poftele solistei

delia-concert-craciun.jpg


Delia a susținut un concert de lux la Teatrul Național din București de Moș Nicolae

Delia se pregăteşte pentru cel mai tare show de Sărbători, "Delia's Winter Wonderland", care va fi luni (5 decembrie), la Teatrul Naţional, începând cu ora 19:00. Cu doar câteva ore înainte de magnificul show din această seară, Click a intrat în posesia primelor fotografii din culisele celui mai mare concert de Sărbători, în care Delia îşi va ţine pe jar fanii. Potrivit surselor apropiate, toate biletele la VIP au fost epuizate, preţul celui mai scump bilet fiind de 690 de lei, iar cel mai ieftin, 490 de lei. Aşadar, cei care vor fi prezenţi la show nu vor asculta doar muzică, ci vor avea aperitive gourmet, sushi şi şampanie scumpă.

''Lucreză 200 de oameni de aproape 24 de ore încontinuu. Orchestra de 40 de persoane va impresiona într-un show exclusivist. Sunt doar 900 de locuri şi toate sunt ocupate la VIP (n.r. cost bilet: 690 de lei). Înainte de concert, se vor servi cocktail-uri şi sushi, iar la final toată lumea se va muta la Nuba, un club de fiţe din zona de nord a Capitalei. Mai mult de atât, toţi cei prezenţi vor primi cadouri şi vor avea parte de foarte multe surprize. Toate acestea sunt incluse în preţul unui singur bilet'', au declarat pentru Click, în exclusivitate, surse din staff-ul Deliei.

delia_concert.jpg


Scena unde va cânta Delia a fost pregătită ca la carte de peste 200 de oameni, care au lucrat 24 de ore încontinuu

Preţul biletelor a agitat spiritele între fanii artistei, şi asta pentru că cel mai ieftin a fost 490 de lei, iar cel mai scump, 690 de lei. Mulţi dintre aceştia au răbufnit pe reţelele de socializare ale artistei şi au adus în discuţie concertul Rihannei, care a avut loc pe 14 august, în Piaţa Constituţiei din Capitală. La show-ul lui Riri, cel mai scum bilet a fost 648 de lei, iar cel mai ieftin, 172.

 

delia3.jpg

delia concert
Spectatorii au fost răsfățați cu sushi
Foto: arhivă personală
 

 

Loading...