Olga Bălan (48 de ani) a descoperit secretul unei siluete de vis. Actrița și cântăreața, care a locuit ani de zile în Italia, a apelat la postul negru pentru a topi kilogramele, dar şi pentru a-și detoxifia organismul.


”Dieta –minune” pe care a adoptat-o Olga Bălan în urmă cu un an a ajutat-o pe solistă să dea jos surplusul de greutate. Artista, despre care se spune că ar avea cel mai mare bust din showbiz a ținut post negru zile întregi, consumând doar lichide. Ea a băut într-o săptămână doar apă, sucuri naturale sau ceai. Anul trecut a dat jos câteva kg cu ajutorul acestei rețete, pe care a repetat-o în postul Paștelui, apoi a mai făcut foamea încă o săptămână, destul de recent, slăbind în total nu mai puțin de 15 kg. Însă, înainte să se apuce de dietă, Olga a renunțat la carne și a consumat doar fructe și legume.

Olga Balan

Olga Balan
Olga Balan

”Sunt fericită că încap în câteva rochii de seară, pe care îmi doream enorm să le port. În total am slăbit 15 kg”, ne-a spus interpreta. În weekend, Olga Bălan va prezenta două spectacole la Sala Palatului, alături de carismaticul cântăreț Gelu Voicu. Este vorba despre spectacolul intitulat ”Nicu Paleru și Emilia Ghinescu, spectacol aniversar - 20 de ani de la debut și 20 de ani de succese!”. Zeci de artiști sunt invitați la acest spectacolul de la Bucureşti, pe data de 25 şi 26 noiembrie, de la orele 19.30.

olga_slaba_din_nou.jpg

Olga Balan
Așa arată acum Olga Bălan

Alături de cei doi cântăreți aniversați, pe afiș mai figurează reprezentanţi de marcă ai scenei românești: Steliana Sima, Mariana Ionescu, Maria Dragomiroiu, Văru’ Săndel, Vasile Muraru şi Valentina Fătu, Romică Țociu și Cornel Palade, Veta Biriș, Gheorghe Turda, Diana Matei și Taraful Cleante, Jean Paler, Mioara Velicu, Raoul, Gelu Voicu, Valentin Sanfira, Maria Constantin, Carmen Rădulescu, Gazi Demirel și cadânele lui, Vasi Cărăbuț, Marcela Fota, Adriana Ochișanu, Nicolae Datcu, Annes. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra “Fluieraș” de la Chișinău – ansamblu înființat în 1945 la Filarmonica Națională din Chișinău, sub conducerea muzicală a fraților Ștefăneț.

 

Loading...