Monica Anghel are una dintre cele mai bune voci ale momentului și este o inspirație pentru toți tinerii care au pornit pe același drum al muzicii. Dar nicio cale nu este ușoară iar uneori pasiunea nu-ți asigură venituri consistente pentru a duce o viață decentă.


Prin aceleași experiențe a trecut și Monica Anghe,l care și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele în care nu avea bani.

„Vorbesc cu mama atunci când, ca în orice familie sunt există momente grele de sănătate sau altele şi ne îndreptăm de spate şi spunem nu ne lasă Dumnezeu. Şi realmente aşa se întâmplă. Au fost momente când nu am avut un leu în buzunar! Un leu! Nu am avut! Şi a doua zi primeam un telefon să mă duc să cânt nu ştiu unde, sau mă sunau de pe la diverse emisiuni că am de ridicat nişte bani, sau că mi-au intrat nişte bani în cont…. Deci se poate! Trebuie doar să crezi”, a afirmat Monica Anghel pentru revista life.ro

În urmă cu puțin timp, artista a suferi o intervenție la coloană, iar după perioada de recuperare, Monica a declarat că se simte bine și că este în afara oricărui pericol.

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: