Luni, 6 octombrie, Cusurgiii au transmis matinalul Radio 21 din inima Moldovei, mai exact din Iaşi, din faţa Palatului Culturii.


Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Marina Neagu au vorbit cu oamenii, au împărţit cadouri şi au primit şi ei la rândul lor mici atenţii din partea fanilor. Şi pentru că afară erau în jur de 8 grade Celsius, un ieşean a venit să le aducă Cusurgiilor cafea caldă, să se încălzească.

Cusurgiii Mihai şi Codruţ au avut o mulţime de admiratoare, unele venite special să-i vadă şi să facă poze cu ei. O doamnă şi-a printat o fotografie de pe pagina de Facebook a Cusurgiilor şi a venit să le ceară autografe. Deşi ochii îi fugeau mai mult după studente, Codruţ a făcut victime în rândul doamnelor trecute de prima tinereţe, care nu s-au sfiit să recunoască că îl plac mai mult decât pe Găinuşă.

Se pare că nici Mihai nu a dus lipsă de admiratoare. O frumoasă doamnă, cu ochi superbi a venit să-i spună personal cât de mult îl apreciază şi nu a plecat acasă până nu s-a fotografiat alături de preferatul ei.  Auzind că Marina căută şi ea cel mai frumos băiat din Iaşi, Don Machiavelli, corespondentul Cusurgiu, i s-a înfăţişat colegei sale cu un trandafir moldovenesc, spunându-i că el este cel mai cel mascul din tot Iaşul. Şi pe deasupra, mai e şi modest!

Cusurgiii s-au simţit ca acasă la Iaşi, dar le-au lipsit teii de altă dată, care au dispărut de pe străzile oraşului. Curioşi să afle ce s-a întâmplat cu pomii lui Eminescu, Cusurgiii au întrebat locuitorii, însă misterul a rămas neelucidat. 

 • Mihai şi Codruţ au fost luaţi cu asalt de admiratoare
  Foto: Prima TV
 • Cusurgii au ieşit în stradă, luni de dimineaţă, la Iaşi
  Foto: Prima TV
 • Domnişoarele a recunoscut că îl preferă pe Codruţ
  Foto: Prima TV
 • Cusurgii au vorbit cu oamenii de pe stradă
  Foto: Prima TV
 • Codruţ a dat cadouri celor veniţi în faţa Palatului Culturii
  Foto: Prima TV
 • Cusurgii au mers luni la Iaşi
  Foto: Prima TV
1/6
 
 
Loading...