Dan Bittman a discutat în emisiunea „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, despre programul de Revelion de la TVR1, care a stârnit reacții virulente din cauza conținutului. Emisiunea „Revelion la mine acas”, cu Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Dan Bittman și George Tănase, a fost contestată pentru instigare la nerespectarea regulilor de protecție anti-coronavirus.


Revelionul TVR1 rămâne cel mai discutat subiect al începutului de an. Glumele și ironiile la adresa autorităților, care au impus măsuri de protecție și restricții pe fondul pandemiei, au fost puse în scenă de Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Dan Bittman și George Tănase. Iată cum se apără Dan Bittman după reacțiile virulente pe care le-a primit!

„În România s-a instituit dictatura miştoului şi a prostiei şi nimeni nu înţelege ce se întâmplă. Eu am fost invitat într-un program de Revelion. Am cântat trei piese româneşti vechi. N-au avut nicio legătură cu masca şi nici cu preşedintele, nici cu Ministerul Sănătăţii. Mă simt mai curat ca lacrima”, a declarat Dan Bittman, în direct la România TV.

Dan Bittman: "TVR are un merituos loc 5 între revelioane"

”Am fost invitat la acest revelion de la TVR. (Nu cred că e cazul să se constituie comisie pentru acest revelion. Televiziunea Română suferă de multă vreme. În 2010, Televiziunea Română avea o datorie de 180 de milioane de euro, care a fost ștearsă. (…) Mi-ar fi părut  bine ca, în locul unei anchete, să discutăm situația gravă în care se află  foarte mulți artiști. TVR are un merituos loc 5 între revelioane, la nivelul bugetului pe care l-a avut. Dacă se dorește schimbarea conducerii TVR, nu e nevoie de o comisie. (…) Hai să nu mai credem că la revelion e mărul discordiei. Se dorește schimbarea conducerii” , a declarat Dan Bittman pentru România TV.

Dan Bittman, critici la adresa lui Iulian Bulai

Bittman l-a criticat în termeni duri şi pe deputatul USR, Iulian Bulai care a afirmat că „TVR1 a avut de Revelion un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanţare socială”.

„Este foarte grav ce se întâmplă din punctul meu de vedere. Dacă domnul Bulai, proaspăt uns ca şef al Comisiei de Cultură, în loc să mă fi sunat în prima zi a anului să mă fi întrebat cum m-am descurcat în anul 2020, şi dacă artiştii liberi profesionişti au din ce trăi, domnia sa înfierează cum mânie proletară programul de Revelion, înseamnă că avem o problemă. Nu se poate aşa ceva şi mă voi opune până când nu voi mai avea suflare unor asemenea indivizi şi unor asemenea atitudini. Noi nu trăim în comunism”, a mai spus Bittman pentru sursa citată.

Citește și:

Cum a arătat bășcălia de la Revelionul TVR. Iohannis, interpretat spunând: „În 2021, tre’ să fii tare bou să mai stai închis în casă”

Doina Gradea, reacție în scandalul programului de Revelion de la TVR 1: "Băşcălia e una, satira e altceva"

Cum se apără Mugur Mihăescu în scandalul Revelionului TVR: „A fost o explozie de audiență față de ultimii 10 ani”

 
 
Loading...