Doamna modei românești s-a stins din viață, joi (28 martie), la 82 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Moartea Zinei Dumitrescu a îndurerat o mulțime de oameni, iar Dan Negru nu s-a putut abține și a scris un mesaj pe pagina sa de Instagram, unde l-a „atacat” pe fiul celebrei creatoare de modă.


În urmă cu șapte ani, Cătălin Negreanu (50 de ani) s-a hotărât să o ducă pe mama lui la azil, apoi s-a mutat în Elveția.  Relația lor nu a fost una tocmai roz, însă în utlima perioadă Zina Dumitrescu și fiul său reveniseră la sentimente mai bune. De-a lungul timpului, decizia lui de a o duce pe „Mama Zina~ la azil nu a fost văzută cu ochi buni. În ziua în care Zina Dumitrescu s-a stins din viață, Dan Negru a făcut o postare care l-a vizat pe fiul creatoarei de modă. În dreptul unei imagini în care prezentatorul de la Antena 1 apare alături de „Mama Zina~, acesta a scris:  «Nu e politically-correct, dar i-aș pedepsi pe copiii care-și aruncă părinții in aziluri de bătrâni! Dostoievski o zicea bine : „Pentru ca singurătatea e locul de joacă al diavolului, la bătrânețe , gologanii sunt mai de preț decat copiii...” Cu Zina Dimitrescu pe când râdea in show-uri de divertisment».

Zina Dumitrescu a vorbit cu fiul ei chiar înainte să moară

Zina Dumitrescu s-a stins din viață la azilul din Ghermăneşti unde era internată din 2012. Patronul azilului, Ioan Cassian, a declarat că „Mama Zina~ şi băiatul ei au vorbit la telefon cu 20 de minute înainte ca celebra creatoare să îşi dea ultima suflare.

„A vorbit la telefon cu fiul ei, Cătălin, cu 20 minute înainte să se stingă. Au plâs amândoi, a fost emoţionant. În ultima perioadă a fost vizitată săptămânal de fostele ei eleve, Valentina Pelinel şi Dana Androne, care îi aduceai fructe, dulciuri, stăteau de vorbă cu ea şi încercau să îi ridice moralul”, a declarat Ioan Cassian.

Zina Dumitrescu s-a izolat și a refuzat să mănânce în ultimele ei zile

Tot directorul azilului din Ghermănești a dezvăluit că „Mama Zina" a refuzat să mănânce și s-a închis în cameră în ultimele ei zile din viață.

„De două zile stătea în cameră. Era foarte abătută şi a refuzat să mai mănânce. În ultima perioadă se uita mai mult la televizor, la ştiri. Am întrebat-o chiar şi astăzi, înainte să se stingă, dacă este bine. Ea a spus că este în regulă. Niciodată nu se plângea. Noi ştiam că starea ei se degradase. Am întrebat-o de multe ori ce o supără şi dacă are nevoie de ceva. Nu spunea nimic", a spus Ioan Cassian într-o intervenţie telefonică la Antena Stars.

 

Citește și

Secrete din trecutul Zinei Dumitrescu. Din viaţa ei s-ar putea face un film

Ultima imagine cu Zina Dumitrescu în viață! Cum arăta «Mama Zina»

 
 
Loading...