Lumea teatrului românesc este îndoliată de câteva luni! Asta pentru că una dintre cele mai mari actriţe ale teatrului autohton, Stela Popescu, s-a stins din viaţă, la vârsta de 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral masiv. Primul soţ al artistei, Dan Puican (83 de ani), suferă cumplit după dispariţia sa şi-i pregăteşte un parastas special.


23 noiembrie, zi neagră pentru teatrul românesc. Stela Popescu s-a stins fulgerător la 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral. Acum, la 40 de zile de la tragedie, cei dragi nu uită să aibă grijă de sufletul ei. Chiar şi primul soţ, Dan Puican, îi pregăteşte o pomană peste câteva săptămâni.

Dan Puican

 

Contactat de Click!, regizorul, ajuns acum şi el la 83 de ani, ne-a spus că o să facă o masă pe 3 februarie, cu mâncare chinezească, pentru că Stelei Popescu îi plăcea foarte mult. Dan Puican a fost însurat vreme de opt ani cu celebra actriţă şi au rămas extrem de apropiaţi după divorţ. Stela avea o relaţie deosebită şi cu actuala soţie a lui Puican şi era adesea invitată la masă în casa acestora. Tocmai de aceea, soţia lui Puican e cea care se va ocupa şi acum de masa dată în memoria actriţei. “Soţia mea şi cu o prietenă se ocupă mai mult de parastasul Stelei, o să facem prăznuirea la un restaurant chinezesc, lângă casa ei pentru că acolo mergea ea şi mânca şi îi plăcea foarte mult. Aşa că ne-am gândit să facem cu mâncare chinezească. De altfel, am şi visat-o săptâmana trecută pe Stela. Eram la radio, amândoi, într-o emisiune, frumos vis! La biserică sau la cimitir nu ştiu dacă mergem, soţia ştie tot, eu ştiu doar de restaurant”, ne-a spus Dan Puican cu o voce plăpândă.
Stela Popescu şi Dan Puican au fost căsătoriţi până în 1969, când actriţa s-a îndrăgostit nebuneşte de textierul Mihai „Puiu“ Maximilian. Artista şi-a părăsit soţul pentru a-şi trăi marea dragostea vreme de 30 de ani, până la moartea lui Puiu Maximilian din 1998, după o teribilă luptă cu cancerul.

loading...
Loading...