Deschisă și foarte activă pe rețelele de socializare, Dana Rogoz a avut parte, zilele trecute, de o experiență mai puțin plăcută. Una din prietenele ei virtuale i-a atras atenția că noua tunsoare îi scoate în evidență defectele, nasul mare și dinții strâmbi. Răspunsul vedetei a fost unul pe măsură.


Prezența vedetelor în mediul online le dă curaj fanilor să le adreseze nu doar felicitări și cuvinte frumoase, ci și critici formulate mai mult sau mai puțin elegant. Dana Rogoz este cea mai recentă victimă a unui asemenea atac din partea prietenilor virtuali, care nu au apreciat o imagine în care vedeta apare cu părul tuns scurt.

”Tunsoarea și culoarea părului te îmbătrânesc”, a comentat imediat o persoană în dreptul imaginii. Pe fază, Dana a răspuns politicos, precizând că este vorba despre culoarea ei naturală, modificată puțin, probabil, de condițiile în care a fost făcută fotografia. ”E aceeași culoare pe care o aveam și înainte, chiar dacă în această poză pare alta. E părul meu 100% natural.”

dana_rogoz.jpg

dana rogoz
Aceasta este imaginea cu Dana Rogoz care a provocat scandalul de pe Facebook
foto: arhivă personală/Facebook

 

În ajutorul Danei au mai sărit câțiva comentatori, iar discuția degenerat repede, aceștia din urmă fiind acuzați că încearcă s-o ”perieze” pe vedetă. ”Hahaha, ce amuzant! Ideea este ca tunsoarea scurtă îmbătrânește atunci când fizionomia feței nu este perfectă. Nasul tău mare și dinții strâmbi îți ies în evidență de când te-ai tuns așa de scurt. Acum ți-e mai clar sau aștepți să te mai perie aiurea și alții?”

Dana nu și-a pierdut însă calmul și a explicat că nu are nicio problemă cu felul în care arată. ”Oamenii cu poza de profil cu un animăluț drăgălaș, o floare sau mai știu eu ce simbol haioșel sunt de cele mai multe ori complexați de felul în care arată - fapt care îi determină să judece și aspectul fizic al celor mai încrezători decât ei - și/sau sunt jenați de meschinăriile pe care le debitează pe FB. Descărca-te cum poți sub masca ta. Eu sunt ok cu mine exact așa cum sunt.”

loading...
Loading...