Dana Rogoz este o mamă modernă: își crește copilul de aproape trei anișori permițându-i să învețe cu ajutorul internetului și a tabletei.


Vlăduț este obișnuit încă de pe acum cu tehnologia, întrucât Dana Rogoz îl lasă să se joace tot felul de jocuri pe gadgeturile pe care le au în dotare. Ba mai mult, vedeta a scris și un articol despre cum toate mămicile ar trebui să facă asta cu odraselele lor.

„Nu cred în interzicerea tabletelor sau a internetului la copii, așa cum nici nu cred că un copil poate să crească armonios dacă nu interacționează cu alți copii. Cred, ca în orice aspect al vieții mele, în echilibru”, a scris ea pe profilul personal de Facebook, unde a distribuit și postarea de pe blog.

Deși majoritatea reacțiilor au fost pozitive, unele mame au criticat-o pe Dana pentru text. „Dar oare la ce îi folosește tableta la 2 ani? Eu nu i-am interzis niciodată să umble cu ea, însă pentru că nu ne vede pe noi umblând cu ea, nu prezintă interes. Cred că fiecare etapă are timpul ei. Tableta oferită copiilor sau telefonul este doar un mijloc de a-l reduce la tăcere când nu avem noi chef să stăm de ei. Părerea mea”, i-a scris una dintre prietenele ei virtuale.

„Acest articol este dedicat copiilor de toate vârstele. Dar chiar și pentru copii de aproape 3 ani ca Vlad există unele aplicații, jocuri, poveștii sau desene educative. Doar să fie cu măsură! Ideal e să fii tu ca părinte lângă el, pentru a-i da explicații/informații suplimentare și pentru a transforma totul într-o experiență în doi chiar într-o experiență de familie. Părerea mea”, a ripostat Dana Rogoz. 

 
 
Loading...