Zi tristă pentru Dana Rogoz! Actrița a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, adresat tatălui său, care duminică, 18 noiembrie, ar fi împlinit vârsta de 65 de ani. Dana a dezvăluit că moartea părintelui său a reprezentat unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa, mărturisind că rănile sale sunt încă deschise, chiar și la patru ani după ce tatăl său s-a stins din viață.


Anul acesta s-au împlinit patru ani de la moartea tatălui actriței. Ziua de 18 noiembrie obișnuia să fie una fericită în familia Rogoz, aceasta reprezentând ziua aniversarea tatălui Danei Rogoz. De patru ani însă, tristețea a luat locul bucuriei, dat fiind faptul că Ion Alexandru Rogoz s-a stins din viață în 2014, pierzând lupta cu boala crâncenă de care suferea, leucemia.

Cum astăzi tatăl ei ar fi împlinit respectabila vârstă de 65 de ani, vedeta a ținut să-i scrie un mesaj părintelui său, pentru a-i onora acestuia memoria. Rândurile scrise de actriță au fost extrem de emoționante, Dana alegând să le publice pe blogul personal în mod simbolic, deoarece tatăl său citea mereu mesajele pe care vedeta le scria acolo. 

Tatăl Danei Rogoz ar fi împlinit 65 de ani 

„Azi ar fi fost ziua lui tata. I-am scris o scrisoare, dar nu ii mai stiu adresa ca sa i-o expediez. Am lasat-o pe blog, caci stiam ca il citeste zilnic”, a scris Dana pe contul personal de Instagram, în dreptul unei imagini ce o înfățișa pe ea, alături de tatăl ei, la pescuit. 

„Draga tata, m-am gandit mult in ultimele zile la cadoul tau. Ce ti-ai putea dori la 65 de ani?! E o cifra care arata bine pe tort, trebuie sa recunosti. Sa iti fi luat ceva de imbracat, ar fi insemnat sa aleg iarasi fie un pulover prea mare, fie unul prea mic. Sa iti fac ceva cu mana mea, un colaj cu poze eventual, un filmulet, as fi putut, dar o lasam pentru 70, pana cand se mai aduna material. Sa te prefaci atunci surprins. Asadar, m-am gandit ca cel mai mult te-ai bucura de ...o excursie la pescuit in cel mai votat loc din lume de catre pescari: Râul Umba din Peninsula Kola”, și-a început Dana mesajul. 

dana-rogoz-tata.jpg

Dana Rogoz, alături de tatăl său
Foto Instagram

Pescuitul îi făcea plăcere tatălui Danei Rogoz

„Cica trage somonul ala ca nebunul! Iar daca ai noroc prinzi si aurora boreala, ceea ce mi-as dori sa vad si eu intr-o zi. Te-as insoti, dar mi-e frica de ursi. Si stii ca sunt si friguroasa. Si hai sa zicem ca as fi trecut peste toate astea ca sa iti fac pe plac, daca as fi vazut macar o fotografie cu vreo femeie pe toate site-urile in rusa pe care am intrat cand am cautat detalii despre pescuitul in acea zona. Numai pescari de-o seama cu tine, pozand mandri cu pestele in brate. Îmbracati foarte gros.

dana-rogoz-fiu.jpg

Dana Rogoz este împlinită cu gândul că tatăl ei a apucat să-i cunoască fiul, pe micuțul Vlad
Foto Instagram

Asa ca mergi doar tu si fa poza cu al mai mare somon, pentru colajul de la 70, apoi arunca-l inapoi in apa, gandindu-te la mine ca la fiica cea enervanta, care in loc sa te lase sa faci un gratar din bunatatea aia de peste, ti-a luat cadou un pachet turistic de pescuit sportiv. Ha! (..)

Am putea sta in living sa vorbim mai multe. Ca nu am apucat. Stii si tu ca nu am facut nicio calatorie impreuna dupa divort, iar pe cele dinainte de 8 ani mi le aduc foarte vag aminte. In timp ce gatesti ori, si mai bine, la un pahar de vin, pentru ca nu am baut niciodata alcool cu tine, ca oamenii mari, ne punem intrebari si raspundem cat putem de sincer. Vrei?”, a scris Dana Rogoz pe blog, dezvăluind că i-a fost greu să compună aceste rânduri. 

Tatăl Danei Rogoz a murit în 2014

Tatăl Danei Rogoz s-a stins din viață în urmă cu patru ani, după o luptă crâncenă cu luceucemia. Dana Rogoz nu se poate obișnui cu ideea că părintele său nu mai este în viață și an de an îl comemorează prin intermediul unei scrisori. Părinţii Danei Rogoz au divorţat când ea era încă destul de mică. În 2014 însă, Dana Rogoz a pierdut unul dintre cele mai importante persoane din viața ei, părintele său, cu care avea o relație foarte bună. 

 

Loading...