Joacă la teatru şi e nominalizată şi la Premiile Gopo pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal, dar este şi însărcinată. Dana Rogoz este gravidă în şase luni cu al doilea copil, iar sarcina îi permite să fie superactivă. Nu s-a îngrăşat şi nici nu are probleme cu greţurile şi poftele specifice perioadei.


La 34 de ani, Dana Rogoz este o femeie împlinită pe toate planurile. Din punct de vedere profesional, şatena se pregăteşte pentru Premiile Gopo, unde este nominalizată pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal. În plan personal, ea are o căsnicie frumoasă cu regizorul Radu Dragomir (53 de ani), au împreună un băiat, Vlad Luca (6 ani), iar peste trei luni se pregătesc să îşi ţină în braţe şi fetiţa.

14-vedete-5.jpg

A devenit celebră cu rolul Abramburica

Chiar dacă burtica de gravidă e aproape invizibilă, Dana este însărcinată în şase luni şi va aduce pe lume o fetiţă. Până acum nu a avut greţuri şi nici pofte speciale şi poartă aceeaşi măsură la pantaloni ca înainte de sarcină. „Mă simt foarte bine, a fost o sarcină uşoară, la fel ca prima. Nu am avut nici greţuri, nici pofte, aproape că nici nu mai cred în poftele astea.  La recomandarea medicului, am stat mai potolită în privinţa efortului şi al activităţilor, dar fac mişcare, merg destul de mult pe jos şi călătoresc. Am putut să şi joc, am zburat şi cu avionul. Cât despre garderobă, nu mi-am schimbat-o. Pantalonii de pe mine îi aveam dinainte”, a spus Dana Rogoz pentru Click!.

Vedeta şi soţul ei se mai gândesc la numele micuţei şi urmează să îi cumpere cele necesare după naştere. Până atunci, Dana şi Radu au modificat camera lui Vlad şi abia aşteaptă noua membră a familiei. „Renovăm camera lui Vlad, pentru că cel mai probabil în primele luni fetiţa va sta cu noi în cameră. I-am mai pus un tapet şi am schimbat patul. I-am făcut şi lui o cameră a lui. Ne-am bucurat că vom avea fetiţă.  Mi-era cumva dor de perioada de bebeluşeală. Mama mea este o bunică fericită şi abia îşi aşteaptă nepoata”, a mai spus actriţa.

14-vedete-6.jpg

Alături de soţ şi de fiul lor, Vlad

Iată că Dana şi soţul ei nu exclud să călătorească la fel de mult cât au călătorit şi cu băieţelul lor. „Vlad a fost un copil cu care am putut călători uşor. Dacă se va adapta la fel de bine, vom călători la fel, pe noi nu ne sperie că vom călători cu doi copii. Deocamdată suntem la stadiul în care vorbim cu ea şi îi povestim. Îi spun bebeluşa, bebelina şi fetiţa mea”, a mai spus simpatica actriţă.

Loading...