Dana Savuică (50 de ani) este devastată! Vedeta nu-și revine după ce și-a pierdut animalul de companie, pe cățelul Sushi, care s-a prăpădit anul trecut, în noiembrie.


Sushi, un exemplar din rasha Shih Tzu, în vârstă de 11 ani, s-a îmbolnăvit subit. Vedeta l-a dus la doctor și a fost nevoie de o transfuzie uregentă de sânge. Din păcate, aceasta s-a făcut prea târziu, iar Sushi nu a mai putui fi salvat. „Sushi s -a prăpadit în noiembrie, l-am dus la doctor, care nu a știut inițial ce are. Am ajuns pe ultima sută de metri la o bancă de sânge pentru căței, i-a făcut o transfuzie, dar a fost prea târziu. A murit în brațele mele. Prietenii au vrut să-mi ia cadou un cățel de ziua mea. Am zis: el a fost suflețelul meu, era singurul care venea la mine și mă întâmpina. Nu pot să-l înlocuiesc”, a povestit vedeta, cu lacrimi în ochi, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

dana-savuica.jpg

Cățelul Danei Săvuică avea 11 ani
foto: arhivă personală

A lansat colecție de tricouri cu căței în memoria lui

De dragul lui Sushi, Dana Săvuică s-a implicat, recent, într-un nou priect. A scos deja o linie de tricouri cu căței în memoria lui. „Am telefonul plin de poze cu el. Animalele noastre trebuie să rămână în amintirea noastră. Să nu ajungeți prea târziu cu ei la banca de sânge. După ce a murit Sushi, am vorbit cu niște prieteni să facem tricouri cu chipul lui. Acum am lansat colecția, banii se vor duce spre banca de sânge”, a mai spus fostul manechin.

Citește și:

De ce a murit Nobby, cațelușa Adelinei Pestrițu? "Te plâng și caut energia ta bună peste tot"

Cum s-a consolat Oana Zăvoranu după ce și-a pierdut motanul!

 

 
 
Loading...