Pentru simplul motiv că iubesc! Ca niciodată, anul acesta şi bărbații merită să primească mărţişoare de 1 Martie! Şi, pentru asta, nu trebuie decât să fie îndrăgostiţi... Doar atât.


Bărbații moldoveni nu mai sunt singurii români care, de 1 Martie, pot primi mărțișoare de la femei. Cu o săptămână înainte de 1 Martie, Kiss FM a lansat "Brăţişorul", mărțișorul unisex. Cel mai ascultat post de radio din România s-a gândit să extindă, la nivelul întregii țări, frumosul obicei potrivit căruia atât femeile, cât și bărbații primesc și poartă mărțișoare la începutul primăverii. Astfel, în perioada  24 – 27 februarie 2015, Kiss FM pune la bătaie 1000 de Brățișoare în ediție limitată pentru 1000 de îndrăgostiți.

„La noi, în Moldova, băieții primesc mărțișoare de 1 martie și de 8 martie primesc fetele. Ar fi un  exemplu foarte bun pentru toată țara, pentru că, de obicei, bărbații nu-și dau interesul prea mult: dau doi lei pe un carcalac de plastic, îl bagă într-un plic și-și văd de treabă. Dar, dacă ar primi și ei, și-ar da și ei interesul mai mult. Așa că anul acesta la Kiss FM vom sărbătorii Mărțișorul pe rit moldovenesc”, a mărturisit Andrei Ciobanu, cel care realizează matinalul Kiss FM alături de Sergiu Floroaia.

Ce și cum sunt "Brățișoarele"?

bratisoare.jpg

bratisoare kiss fm martisoare cadou
Şi tu poţi fi unul dintre fericiţii câştigători ai unui "Brăţişor"!
Foto: Kiss FM

 

Brățișoarele, care sunt confecționate manual și sunt accesorii unisex, pot fi purtate la ținute sport, dar și la ținute smart-casual. Prin natura materialelor din care sunt construite, Brățișoarele pot fi purtate tot timpul, în condiții de umiditate, căldură sau frig extreme, fără a se deteriora sau a-și modifica forma, aspectul sau calitatea.

Vezi ce ai de făcut pentru a câştiga un "Brățișor"!

Pentru a câștiga unul din cele 1000 de Brățișoare, ascultătorii Kiss FM se pot înscrie la concurs trimițând un SMS la numarul de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal), de luni până vineri, SMS care să conțină un răspuns la cerința DJ-ului formulată în direct, pe postul de radio Kiss FM.

 
 
Loading...