Moartea Israelei Vodovoz (70 de ani) a luat pe toată lumea prin surprindere. Femeia de afaceri a murit singură, în apartamentul în care a trăit multe momente fericite, înainte ca mariajul cu tinerelul Liviu Arteni să eșueze într-un scandal public.


Israela se izolase de mai multă vreme, din cauza problemelor de sănătate. În ultima intervenție televizată, fosta balerină recunoscuse că suferea de astm, boală care o împiedica să mai iasă la plimbare prin oraș.

Trupul neînsuflețit al Israelei a fost descoperit în apartamentul ei din București vineri, 9 martie, după ce administratorul pensiunii acesteia din Maramureș a alertat autoritățile, îngrijorat că nu-i mai răspundea la telefon de câteva zile bune.

Medicii legiști au stabilit și cauza morții. În urma autopsiei s-a descoperit că inelul gastric al fostei balerine se rupsese, provocând o hemoragie internă, conform Știrile PRO Tv.

Cochetă, Israela apelase în mai multe rânduri la ajutorul medicilor, pentru mai multe intervenții care s-o ajute să păstreze aparențele. Din păcate, cel puțin în cazul operației de montare a inelului gastric, se pare că afacerista nu respectase indicațiile medicilor, lucru care a provocat, într-un final, ruperea acestuia.

loading...
Loading...