Nici bine nu a început Asia Express, că vedetele participante în competiție au și dat de greu. Condițiile de trai cu care au fost obișnuite în România nu se mai găsesc nicăieri în Sri Lanka, acolo unde au pornit cursa pe Drumul Elefantului, mâncarea este puțină și săracă în nutrienți, iar ghiozdanele pe care le poartă în spate sunt mai grele decât orice plasă de cumpărături pe care au cărat-o vreodată.


Pe lângă aceste lucruri, oboseala le-a pus capac. Efortul fizic pe care îl depun constant, umezeala, câldura, bariera de limbă sau de mentalitate le pun în mare dificultate. Unele vedete se comportă deja cu probleme de sănătate. Dacă Oase, partenerul de concurs al lui CRBL s-a dovedit că are un stomacul sensibil la mirosuri și a vărsat încă din prima zi de cursă, Iuliana Luciu s-a ales cu probleme cu tenul și s-a umplut de coșuri.

iuliana.jpg

iuliana luciu
Iuliana s-a ales cu coșuri pe toată fața încă din primul episod
Foto: captură Antena 1

 

Mizeria din Sri Lanka, apa de proastă calitate și un vaccin pe care l-a făcut înainte de a pleca în Asia i-au pus capac surorii mai mici a Nicoletei Luciu. Mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu chipul ei sau dacă așa arată ea fără machiajul profesional și fără filtrele de editare de pe rețelele sociale. Iuliana a lămurit lucrurile la Xtra Night Show, unde a fost invitată alături de Margherita, partenera ei de competiție.

"Am avut o reacție alergică de la unul dintre vaccinurile pe care le-am făcut, m-am umplut de coșuri pe toată fața. Fiind o țară atât de murdară, nu găseam apă, nimic", a povestit Iuliana Luciu.

"Am crezut că-mi găsesc și eu jumătatea"

iuliana_luciu_1.jpg

iuliana luciu
Iuliana Luciu nu a regretat că a mers în Asia Express
Foto: arhivă personală

 

Nu numai planurile de a câștiga premiul de 30.000 de euro au mânat-o pe Iuliana Luciu în competiție, ci și dorința de a-și găsi perechea. Mia în glumă, mai în serios, bruneta a mărturisit că și-ar fi dorit să-și găsească un bărbat. Din nefericire, bărbații întâlniți s-au dovedit că nu sunt pe gustul ei. "Așa bărbați urâți nu am văzut niciodată. Am zis că îmi găsesc și eu jumătatea, dar n-am găsit nici un bărbat frumos. Oamenii erau drăguți, dar erau reticenți când încercam să găsim transport și vedeau două fete singure, rata violului era foarte crescută, așa ne-au spus localnicii", a povestit Iuliana la Antena 1.

 

Citește și:

Cine este Ana Morodan, «contesa digitală» de la Asia Express

Cine este Oase, partenerul lui CRBL de la Asia Express. Care e numele lui real

 

 

 

Loading...