Deea (29 de ani) și Dinu Maxer sunt fericiți. Vineri, 18 octombrie, cei doi au devenit și părinți de fetiță, căci micuța Maysa a venit pe lume la Maternitatea Bucur.


Și-au pregătit geanta pentru maternitate de la începutul lunii, dar de emoții tot nu au scăpat. Mai ales că azi și bebelușa i-a luat prin surprindere. „Maysa Maria Maxer, BINE AI VENIT pe lume! Suntem binecuvântați! Ora nașterii: 06.54, după ce Maysa ne-a luat prin surprindere. Membranele s-au rupt la ora 2:30 chiar dacă cezariana era programată în această dimineață la ora 7.

Are 3190 de grame și 49 cm, gălăgioasă dar extrem de grațioasă.
Mulțumesc doamnei Prof.Univ. Dr. Liana Pleș pentru tot efortul depus împreună cu echipa dânsei din cadrul Maternității Bucur. Datorită dânsei suntem bine, intervenția fiind una complicată. Mulțumesc pentru mesaje și gânduri", a scris Deea Maxer pe Facebook.

Deea a născut cu profesoara soțului său

La începutul lunii, Dinu Maxer ne anunța, bucuros, că soția lui va fi pe mâini bune în sala de nașteri. „Deea va naște la maternitatea Bucur, spital unde l-a nascut și pe Andreas, cu doamna doctor Liana Pleș, care mi-a fost profesor în facultate. Voi asista și la nașterea micuței, asa cum am făcut și la Andreas”, a declarat Dinu Maxer în exclusivitate pentru Click.ro.

 

 

 
 
Loading...