Delia a muncit luni în șir pentru un spectacol nemaivăzut în România. Deși a iscat controverse din cauza prețului piperat al biletelor, între 490 și 690 de lei, solista a demonstrat încă o dată că s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și chiar le-a depășit pe ale unora. Spectacolul susținut la Teatrul Național, luni, în seara de 5 decembrie, a fost un cadou pentru cei mici și cei mari.


Magie, culoare, costume scumpe, efecte speciale, pe toate le-a avut Delia pe scenă. A cântat alături de o orchestră numeroasă, de 40 de persoane, pe o scenă pentru a cărei asamblare și decorare au muncit 200 de oameni. Au însoțit-o copii, dar și personaje de poveste. Vedeta a arătat precum Crăiasa Zăpezii, iar totul s-a învârtit în jurul numelui "Delia's Winter Wonderland". Ținutele artistei au fost în același ton: mult alb, argintiu, paiete, sclipici, cape cu fulgi, strălucire.

delia6.jpg

delia concert
Delia a pregătit cel mai tare show de Crăciun
Foto: Instagram

 

Delia a avut și invitați speciali, cu care a atras și mai mult uralele celor din sală. Dan Bittman, Horia Brenciu și Smiley au însoțit-o pe solistă pentru câteva minute de show. Totul a fost la superlativ, chiar și cadourile pe care le-au primit cei care au răspuns prezent invitației Deliei. Au plătit între 490 și 690 de lei, dar numai 900 au fost norocoși, căci numărul de locuri din sala de la TNB au fost limitate. Cocktail-uri fine, aperitive gourmet, sushi și dulciuri de te lingi pe degete au fost tratațiile de care s-au bucurat cei care au participat la concert. După spectacol, cei cu bilete VIP au mers alături de Delia într-un club de fițe din București, unde petrecerea a continuat.

delia3.jpg

delia concert
Delia a schimbat mai multe ținute, toate spectaculoase
Foto: Instagram

delia1.jpg

delia
Delia a cântat "Cine m-a făcut om mare" alături de mai mulți copii
Foto: Instagram

 

de.jpg

delia concert
Smiley, Horia Brenciu și Dan Bittman au însoțit-o pe scenă pe Delia
Foto: Instagram

 

 

 

Loading...