Vacanţa exotică a Deliei se încheie sub semnul îngrijorării. Vedeta care e plecată de mai bine de trei săptămâni din România a ajuns de câteva zile într-un resort de lux din Singapore şi deşi şi-ar dori să viziteze împrejurimile, se pare că turiştii au primit interdicţie de a părăsi hotelul din cauza coronavirusului, care s-a confirmat la 3 persoane. În total, virusul ucigaş a făcut 26 victime şi ar fi infectat 581 de oameni din Asia.


Situaţia alarmantă din oraşul Wuhan din China începe să afecteze şi ţările în jur. Aflată în vacanţă în Singapore, după ce s-a relaxat în Thailanda, Delia s-a văzut nevoită să rămână în resortul de lux în care s-a cazat, fiind înştiinţată de personalul hotelului asupra pericolului de infectare cu coronavirus.

delia_plaja.jpg

delia plaja singapore
Foto: arhivă personală

"Azi (24 ianuarie) şi mâine nu plecăm nicăieri. Din cauza virusului. Mâine venim acasă", şi-a anunţat Delia fanii într-un scurt video pe care l-a publicat pe contul ei Instagram. De altfel, artista îşi manifesta îngrijorarea de joi, de când, a aflat de primul caz de îmbolnăvire în Singapore.

Delia se răsfaţă la un SPA cu nămol din Singapore

Artista şi-a rezervat pentru ultimele zile de concediu, un răsfăţ la SPA într-un resort de cinci stele din Singapore. Complexul în care se află Delia este într-o zonă cu vegetație luxuriantă, pe renumita plajă Tanjong de pe insula Sentosa. Turiştii se pot relaxa aici la masaj, dar şi la tratamente cu nămol revigorant, personalul fiind renumit pentru tradițiile străvechi de masaj, îmbinate cu cele mai recente tendințe din cosmetică. O singură noapte de cazare porneşte în resortul din Singapore de la 400 de euro. În timpul vacanţei ei în Asia, Delia însă nu a rezervat doar hoteluri de lux, ci şi cazări de 30 de dolari pe noapte, pe unele insule din Thailanda.  

Gheorghe Turda: «Nu ne-a verificat nimeni la aeroport»

Şi Gheorghe Turda (72 ani) a revenit ieri, dintr-o vacanță petrecută în Asia de Sud-Est. Interpretul de muzică populară a vizitat trei țări: Vietnam, Cambodgia și Thailanda. În Cambodgia, artistul a avut parte și de un incident neplăcut: i-a căzut iluminatorul din lift în cap și pe umăr. ”Umărul mă mai doare puțin, dar nu am niciun pic de rană. Era greu, de abia l-au ridicat doi inși. Bine că m-a prins pe mine în lift”, a spus Turda. De asemenea, interpretul ne-a povestit că a fost informat tot timpul despre pericolul coronavirusului dar nu s-a simțit ameninţat.

2-15col-turda_asia.jpg

gheorghe turda
Gheorghe Turda s-a întors și el dintr-o vacanță petrecută în Asia
foto: arhivă personală

”Eram informat de oficialități despre acest subiect, dar în partea de Sud-Est a Asiei, unde am fost noi, nu s-au înregistrat probleme. Slavă Domnului, asta-mi mai lipsea”, ne-a spus Turda la sosire. Totuşi, românii s-au mirat că nimeni nu i-a controlat pe aeroport, nici la plecarea din Asia și nici la venirea în România. “Am venit la București împreună cu Mihai Andrițoiu, fiul poetului Andrițoiu, care este consulul onorific al Regatului Cambodgiei. Ne aşteptam să fie măsuri drastice de verificare la aterizare, dar n-am văzut nimic deosebit”.

Oraşul Wuhan a devenit «Zombieland»: oamenii cad morţi pe străzi

 ◙ China este în stare de mare alertă! Autorităţile fac tot ce le stă în putinţă pentru a stopa răspândirea infecţiilor cu coronavirus care ameninţă să devină o pandemie la nivel mondial. Până acum virusul ucigaş a răpus 26 de persoane şi a îmbolnăvit alte 800. Experţii cred însă că ar fi, în realitate, circa 10.000 de oameni infectaţi. Au fost închise, deja, în stare de carantină, 14 oraşe din China, cu o populaţie totală de 33 de milioane de suflete, o parte din Marele Zid chinezesc şi Disneyland-ul din Shanghai. Militarii păzesc cu arma în mână pentru ca nici o persoană să nu iasă din zonele în care infecţia este larg răspândită. Serbările majore cu prilejul Anului Nou din capitala Beijing au fost anulate din cauza riscului de propagare a infecţiei cu virusul ucigaş.

5-2col.jpg

asia coronavirus
foto: Guliver / GettyImages

◙ În oraşul Wuhan, de unde a pornit infecţia cu coronavirus, panica a atins cele mai înalte cote. Au apărut imagini, pe reţelele de socializare, în care se văd oameni căzuţi morţi pe străzi din cauza infecţiei cu virusul ucigaş. Zona zero a oraşului din care a pornit crunta maladie a fost denumită “zombieland”, din această cauză. Persoane în costume speciale de protecţie adună cu mare precauţie cadavrele de pe străzi pentru ca infecţia să nu se răspândească şi mai mult. Spitalele din Wuhan sunt deja supraaglomerate şi nu mai există locuri pentru cât de mulţi oameni infectaţi sunt. De aceea, s-a luat decizia de a se construi un nou spital special pentru tratarea persoanelor infectate cu coronavirus în numai 6 zile. 

Citeşte şi:

Coronavirusul din China a făcut 26 de victime. Pe Aeroportul Otopeni, pasagerii care vin din China sunt „scanaţi” cu afişe şi flayere

Sursa infecţiei cu coronavirus: şerpii şi supa de liliac

Virusul mortal din China a devenit ameninţare mondială

Imagini din vacanţa de lux a Deliei. Artista se află într-un resort din Thailanda

Ce apus vede Delia în vacanţa din Thailanda! Imagini cu locurile de vis în care se răsfaţă

Loading...