Denisa Răducu (27 de ani) ar fi încsat sume importante de bani în această vară, dacă nu ar fi avut probleme de sănătate. Ea avea programate concerte în străinătate, plătite cu zeci de mii de euro. Din păcate, artista a fost nevoită să renunțe la ele.


Denisa ar fi avut un program foarte încărcat în această vară, pe care, din păcate, nu l-a mai putut onora, fiind foarte slăbită din cauza cirozei hepatice. Ea urma să câștige peste 30.000 de euro, însă boala cu care se luptă nu a lăsat-o să-și îndeplinească planurile, potrivit Romania TV.

Se pare că în America, Denisa Răducu era cea mai căutată, îi întrecea chiar Adrian Minune sau Florin Salam. Apropiații spun că artista nu lipsea de la niciun concert de fițe din străinătate, unde era plătită, firește, extraordinar de bine.

Denisa Răducu se hrănește doar cu ajutorul perfuziilor. Rudele spun că ar fi slăbit îngrozitor și că nu se mai poate deplasa singură. Cântăreaţa a fost consultată de o echipă de specialişti de la Viena şi deşi a fost supusă unui tratament injectabil costisitor, starea ei de sănătate nu s-a ameliorat. Zilele trecute, au apărut informații potrivit cărora starea ei de sănătate s-a înrăutățit, iar medecii sunt rezervați în ceea ce privește însănătoșirea ei.

Loading...