Designer-ul român Andra Țurcanu a oferit un spectacol de modă la Bucharest Fashion Week 2018, unde a prezentat o avanpremieră a colecției de rochii de gala "LOULOU - Fall 2018". Tot atunci, vineri, 20 aprilie, și-a sărbătorit și ziua de naștere și cei 6 ani de când a creat brandul pe care a reuşit să-l facă celebru şi peste hotare. Alături de ea au fost Ilinca Vandici, Nicole Cherry, Feli, familia, echipa și mulți prieteni apropiați.


“A fost o seară minunată! Întreagă colecție mă reprezintă, am căutat să explorez intersecția vizuală dintre exuberanță și cumpătare, dintre abstract și realitate. Colecția este o declarație vizuală a diversității. Elementele prețioase și accentele strălucitoare sunt definitorii pentru AND-ul brand-ului. În această colecție s-a vrut o reinterpretare a zonei de eveningwear (îmbrăcăminte de seară), prin accentele din denim representatize culturii pop, cât și a zonei de street style (moda străzii), pentru a propune un nou tip de estetică, cea de easy-glamour”, a mărturisit Andra Țurcanu.

  • Andra Turcanu, la Bucharest Fashion Week
  • Andra Turcanu, la Bucharest Fashion Week
  • Ilinca Vandici (stânga), alături de Andra Turcanu
  • Colecţia de rochii de seară
  • LOULOU - BFW (13)
  • Rochii din colecţia LouLou
  • Rochii din colecţia LouLou
1/7

Surprizele și momentele emoționante s-au ținut lanț pentru Andra. Invitați de suflet i-au fost alături, iar la finalul prezentării de modă, Ilinca Vandici a urcat pe scenă, pentru a-i oferi sărbătoritei un imens buchet de flori. “Sunt extrem de emoționată și mă bucur să am lângă mine oameni dragi, oameni care mă susțin și pe care mă pot baza. Sunt mândră de echipa mea, îmi doresc ca familia și prietenii mei să fie mândri de mine și aștept cu entuziasm noile provocări!”, povestește Andra.

 
 
Loading...