Dezbrăcatu’ nu e excentric şi în realitate

Ultima actualizare:

    Peşte la grătar şi  salată. Ce mâncare  mai sănătoasă  putea alege Codruţ  la masa de prânz?!
Peşte la grătar şi salată. Ce mâncare mai sănătoasă putea alege Codruţ la masa de prânz?!

Excentricul Dezbrăcatu’, pe care îl vedeţi la televizor „furând” câte o farfurie ticsită cu mâncare de pe la evenimentele mondene la care dă buzna, este cu totul alt om în viaţa de zi cu zi. Aici este doar Codruţ Kegheş, un om modest, cu foarte mult bun simţ, cumpătat, care iubeşte mâncarea simplă, românească, şi este clar mai puţin pofticios decât personajul în costum colorat.

Dacă lui Dezbrăcatu’ de la „Cronica Cârcotaşilor” (Prima TV) îi place şi băuturica, şi mititeii cu muştar, şi prăjiturile apetisante, Codruţ duce o viaţă sănătoasă, fără vicii. Face sport, preferă mâncarea gătită în casă, nu se omoară cu pâinea, cu fast-food-ul sau cu dulciurile. „Eu nu mănânc prostii în oraş, nu sunt un fast-food-ist. Merg mai mult pe bucate româneşti, făcute în casă. Şi aşa băgăm în noi toate prostiile din supermarketuri. În plus, nu pot să spun că aş fi vreun pofticios. Mănânc doar cât să mă satur şi să nu mor de foame”, spune el. De diete stricte nu poate fi vorba. Îşi menţine fără probleme aceeaşi greutate dintotdeauna. „Ştiţi dieta cu ananas? Pe aia o ţin eu: mănânci orice, mai puţin ananas”, glumeşte actorul.

Mai concret, dimineaţa bea o cafea şi mănâncă o banană sau un sendviş, la prânz o supă sau o ciorbă cu felul doi (mâncare de cartofi, sarmale, fasole...), iar seara un grătar cu salate sau vreo mâncare la cuptor. Nu se dă în lături nici de la gătit, ba chiar recunoaşte că îi place să spele vasele. „Gătesc, când am timp şi chef, sau mi se găteşte. De obicei, femeia care se ocupă de mama mea e cea care pregăteşte masa. Eu mă pricep destul de bine, intru în bucătărie de plăcere, mă relaxează. Am reţetele mele, simple şi gustoase, nu mă bag la lucruri sofisticate. Iar dacă vreau să încerc ceva nou, intru pe internet şi îmi aleg reţeta cu varianta cea mai uşor de făcut. Apoi stau cu telefonul în faţă şi gătesc”, explică Dezbrăcatu’.

Cea mai mare satisfacţie o are când găteşte pentru fiul său, Ştefan (7 ani). L-a obişnuit şi pe el cu hrana sănătoasă, îi dă cereale cu lapte dimineaţa sau câte un ou fiert, carne cu legume la prânz. În general, îi cam face toate poftele. „Preferata lui este caracatiţa făcută de tata”, spune cu mândrie Codruţ Kegheş. De altfel, şi lui îi place mult peştele. Este sănătos şi uşor de preparat într-o mulţime de feluri. Prezent la ora prânzului la restaurantul Cervo de lângă sediul Prima TV, cârcotaşul şi-a comandat un crap sălbatic de Dunăre, făcut la grătar, alături de mămăliguţă. „A fost doar puţin crestat, condimentat cu sare, piper şi pus pe plita încinsă. Delicios. Dar nu-l pot mânca pe tot”, a recunoscut el, poftindu-ne şi pe noi la masă.

Specialitatea lui e sosul de roşii

Toţi prietenii care îi trec pragul casei, la masă, aşteaptă de la el un singur lucru – celebrul sos de roşii cu usturoi. Merge la carnea de pui, porc, vită sau peşte, la cartofi sau chiar pe pâine prăjită. Se face extrem de simplu, din 3 roşii decojite, pasate cu furculiţa, peste care se pun câteva condimente de efect: rozmarin, leuştean, sare, piper şi usturoi zdrobit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net