Zi minunată în familia Dianei Bart! Prezentatoarea știrilor Flash Monden de la Prima TV a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei, tot o fetiță.


Diana Bart (38 de ani) a născut prin cezariană, la o clinică privată din București, iar fetița va fi botezată Amina  Maria. Se pare că vedeta și soțul ei, Mihai Dumitrescu, au dorit tot un prenume care să înceapă cu litera "M", ținând cont că pe prima fiică a lor o cheamă Maira (3 ani). „Mă bucur că suntem bine și mulțumesc doctorilor pentru implicare, într-o perioadă dificilă. Sunt foarte fericită ca totul a decurs cu bine!" a spus Diana Bart.

Iată ce declara vedeta despre numele fetiței, cu doar câteva luni înainte să nască, într-un interviu pentru revista OK! România: "Am câteva variante de nume, dar trebuie să fie tot ceva deosebit şi cu rezonanţă, aşa cum este şi Maira. N-aş vrea să fie o mare diferenţă între nume. Şi trebuie să meargă şi cu Dumitrescu! Trebuie să-l simt! Data trecută, Mihai a ales numele Maira".

3._2col.jpg

Diana mai are o fetiță, Maira, pentru care gătește numai bunătăți
Diana mai are o fetiță, Maira, pentru care gătește numai bunătăți

"Atât de mult te-am așteptat și pe tine! Amina și Maira, o sa va scriu, fiecăreia, cate o scrisoare, pe care sa v-o dau la 18 ani, în care sa aștern toate emoțiile pe care le-am trăit, de când v-am purtat și până la naștere. Mulțumim, Doamne", a scris vedeta Prima Tv pe Instagram, în dreptul unei imagini cu fiica sa nou-născută.

Citește și:

Diana Bart: «Mai am o meserie despre care nu mulți știu»

Ce bine arată Diana Bart în ultima lună de sarcină! S-a îngrășat 13 kilograme

 

Loading...