Diana Dumitrescu este însărcinată în trei luni și trăiește în prezent una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, mai ales că vedeta își dorea de ani de zile să devină mămică. Actrița a vorbit recent despre cum se simte în această nouă ipostază și a dezvăluit câte kilograme a acumulat în timpul sarcinii.


Diana Dumitrescu, în vârstă de 35 de ani, urmează să devină mămică pentru prima oară, fiind însărcinată în trei luni cu actualul ei soț, Alin Boroiu. Îndrăgita actriță a dat marea veste după nunta discretă de toamna trecută, păstrând o perioadă secretul sarcinii. 

Diana Dumitrescu, la plimbare cu burtica de gravidă 

Îndrăgita actriță, cunoscută din rolurile sale pe care le-a interpretat în telenovele autohtone, a fost surprinsă pe stradă de fotoreporterii Click!, în timpul unei plimbări în oraș. Graviduța arată foarte bine și nu pare în prezent prea transformată de sarcină, chiar dacă a luat câteva kilograme în plus. 

Diana a optat pentru o ținută lejeră, având în vedere că de acum trebuie să se simtă cât mai confortabil în hainele pe care le alege, formată din două piese de la un cunoscut brand sportiv. Actriței nu i-au lipsit accesoriile precum cerceii sau ochelarii de soare și părea extrem de relaxată, fiind însoțită de o prietenă. 

diana-dumitersu3.jpg

Diana Dumitrescu s-a îngrășat 5 kilograme în timpul sarcinii
Foto: Blitz

Câte kilograme a acumulat Diana Dumitrescu în timpul sarcinii 

Actrița a vorbit despre cum se simte în această perioadă și a dezvăluit câte kilograme a acumulat în timpul sarcinii. Cum bebele crește pe zi ce trece, actrița a explicat că s-a îgrășat deja 5 kilograme și are uneori stări de agitație.

Momentan, soții nu știu sexul copilului, însă Alin Boroiu și-ar dori un băiețel. „Sunt absolut în al nouălea cer! Sunt extrem extrem de fericită! Nu-mi vine să cred. Abia am trecut de primele trei luni, încă mă obişnuiesc, încă mă uit în oglindă. Ceva e acolo şi creşte. Am fost la ecografie, i-am auzit și inimioara, e bine, aşteptăm în două trei zile să vedem ce este.

Eu îmi doresc un copil fie sănătos iar el îşi doreşte un băiat, ca orice bărbat. Am aşteptat 10 ani să rămân însărcinată. Părinţii sunt în culmea fericirii. Eu mai am o nepoţică dar părinţii lui (ai soțului n.r) vor fi bunici pentru prima dată. Sunt mai agitată şi mai nervoasă, dar majoritatea zilelor mă odihnesc. Nu mănânc pentru doi dar mănânc de toate. Deja am luat 5 kilograme”, a povestit Diana Dumitrescu la Pro TV.

 

 

 

 

Loading...