A trecut mai bine de o lună de când micuța Maysa a venit pe lume, iar acum au găsit putere să vorbească despre șocul prin care au trecut în acele momente. Deea Maxer a avut mari complicații cu operația de cezariană, iar soțul ei, Dinu Maxer, ne-a povestit tot ce s-a întâmplat.


Deea Maxer (29 de ani) a trecut prin momente dramatice la nașterea celui de-al doilea copil al ei și al lui Dinu Maxer. Artista a avut complicații grave când a adus-o pe lume pe micuța Maysa Maria. Doctor de profesie, soțul ei, Dinu Maxer, ne-a povestit momentele dramatice pe care le-a trăit împreuna cu soția sa in sala de nașteri, pe 18 octombrie. ”Am asistat la naștere. Din punct de vedere al tatălui era un moment senzațional. Bebelușa era frumușică, rozalie, toate bune, asta până când au început sa apăra complicațiile. A fost o cezariană pe un uter cicatriceal cu varice interne. Venele interne au început să sângereze. Atunci am început să tremur, ca doctor știam despre ce este vorba”, a declarat Dinu Maxer pentru Click.ro.

dinu-deea-maxer.jpg

dinu deea maxer
Deea arată senzațional la doar o lună de la naștere
foto: arhivă personală

Cele doua fete Maxer sunt acum în afara oricărui pericol, iar pregătirile pentru botez sunt în toi. “Deea se ocupă de organizarea botezului. O sa fie undeva în luna martie sau în aprilie. Fetița va avea cinci luni atunci, dar nu vrem să ne mai grăbim ca la Andreas. Lui i-am făcut botezul la trei luni și am fost foarte stresați. Vor fi doua perechi de nași, unul dintre nași va fi fratele meu”, a declarat Dinu pentru click.ro.

Citește și:

Primele poze cu fetița lui Dinu Maxer. Frățiorul o ține în brațe și e topit

Anca Serea a povestit cum a decurs operația de cezariană: «Am aflat o veste șocantă. M-am speriat puțin»

 
 
Loading...