Discuția emoționantă purtată de Cristi Mitrea cu fiul lui: «Spune-mi, de ce ești nefericit?»

cristi_mitrea_david.jpg

Cristi Mitrea a avut parte de prima discuție „serioasă” cu băiețelul lui, David
Foto Instagram

Cristi Mitrea și micuțul lui și al Andreei Mantea, David, au avut parte de o discuție „de oameni mari”, așa cum însuși mândrul tătic a anunțat pe rețelele de socializare. Se pare că cel mic l-a anunțat pe tatăl lui că îi lipsește „fericirea”, după care a urmat un întreg dialog emoționant care a „topit” inimile internauților. Cauza nefericirii micuțului ar fi, din câte a dat de înțeles, o fată care nu-i împărtășește sentimentele de iubire.

„Spune-mi, de ce ești nefericit? Ai spus că ești nefericit. Cu ce să te ajut? Care este nefericirea ta? Să te fac fericit... Păi de ce nu ești fericit, iubitul meu?”, l-a întrebat Cristi pe micuțul David. „Nu știu”, a răspuns cel mic. „Nu știi? Nu îți dai seama? Ce îți lipsește? Omul e nefericit când îi lipsește ceva”, i-a mai spus Mitrea. „Îmi lipsește o fericire”, i-a explicat micuțul.

„Îți lipsește o fericire? Dar fericirea asta crezi că are un nume? Păi și cum o cheamă pe fericirea asta?”, a încercat luptătorul de MMA să-l determine pe fiul lui să vorbească. „Da. Iubire”, a mărturisit David. „Cum, cum? Iubire? Dumnezeule...Și mai departe? Către cine se îndreaptă această iubire? Spune-mi cine e domnișoara în cauză și o să ne descurcăm, o să vină fericirea și pe drumul tău. Vrei să vin la grădiniță să vorbesc cu ea? Trebuie? Hai la tata în brațe să vorbim ca oamenii mari. E mai mare ca tine? Te ignoră? te place? V-ați pupat?”, a întrebat Cristi Mitrea curios. „Îhî”, a răspuns David, vădit trist.

„V-ați pupat? Și atunci de ce ai mutra asta? de ce nu ești fericit dacă te-ai pupat? înseamnă că și ea te-a pupat, înseamnă că e reciproc, înseamnă că împărtășește aceleași sentimente, înseamnă că există ceea ce tu spui că lipsește: iubire. Și atunci de ce simți tu că nu există?”, i-a mai spus Cristi Mitrea băiețelului. Cel mic părea foarte supărat însă și și-a anunțat tăticul că vor lua o pauză de la discuție, deoarece începeau desenele lui preferate. 

Loading...
 
 

Citește și

  • După ce au fost protagoniștii unei scurte povești de dragoste din care a rezultat și un băiețel, David, Andreea Mantea și luptătotul de MMA Cristi Mitrea au stabilit că viața în doi nu este pentru ei. După ce au pornit fiecare pe drumul lui, Andreea Mantea era reticentă în ceea ce privește implicarea lui Mitrea în viața copilului lor, însă, pe parcurs, s-a lăsat înduplecată, iar în prezent cei trei se comportă ca o familie, chiar dacă cei doi foști iubiți nu mai simt nimic unul pentru celălalt.

  • andreea mantea cristi mitrea

    La sfârșitul lunii mai, David, fiul Andreei Mantea și al luptătorului Cristi Mitrea, a împlinit trei ani, motiv pentru care micuțul s-a bucurat de o petrecere ca-n povești. În premieră, prezentatoarea "Wowbiz" l-a invitat și pe tatăl fiului ei, Cristian Mitrea, semn că au ajuns la sentimente mai bune.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1