Dj Harra, Andrei Ciopec și Stelian Milu au fost invitații lui Alexandru Catalan, la emisiunea Click! TV Live, miercuri (6 februarie). Ei fac parte din cei 100 de jurați de la emisiunea „Cântă acum cu mine”.


Dj Harra, Andrei Ciopec și Stelian Milu au vorbit despre cum a fost prima zi de filmări și cum s-au înțeles cu ceilalți artiști are i-au parte la emisiunea „Cântă acum cu mine”. 

„Ciopec până acum a stat departe de noi, dar pe Stelian în știam înainte de emisiune. Noi am lucrat la un moment dat împreună. Eu am avut nevoie la un moment dat, la un show de-ale mele, de un costum de epocă și am apelat la Stelu. Ne-a accesorizat Milu, ne-a îmbrăcat foarte frumos”, a declarat Dj Harra la Click! TV Live.

Andrei Ciopec este pentru prima oară într-o astfel de experiență. Actorul a mărturisit că până acum a avut de-a face doar cu sfera teatrală, dar s-a bucurat enorm să cunoască atât de mulți artiști.

„Eu abia acum am avut bucuria de a-i cunoaste pe DJ Harra și pe Milu, nu știam prea mare lucru, pentru că nu prea ies din sfera mea teatrală. A fost o mare bucurie pentru mine să-i cunosc pe oamenii ăștia frumoși, e o prietenie care s-a extins dincolo de platoul de filmare”, a spus Andrei Ciopec.

Cum a decurs prima zi de filmări

Filmările pentru emisiunea „Cântă acum cu mine” au avut loc în Varșovia (Polonia). Potrivit celor trei jurați, prima zi de filmări a fost o adevărată „nebunie”.

„A fost cea mai mare nebunie când ne-am întâlnit 100 de artiști. Fiecare a venit cu personalitatea lui...În primele cinci minute ne-am uitat urât unii la alții, apoi ne-am împrietenit și am devenit o mare familie. Suntem regizori, suntem actori, suntem influenceri, suntem compozitori, suntem din toate sferele artei. Noi vrem să continuăm această nebunie și dincolo de emisiune”, a povestit Stelian Milea.

„ În prima zi ne-au prins controlorii. Noi nici nu am știut de unde să ne luăm bilete. A fost amuzant, a trebuit să le explicăm că suntem străini și că filmăm acolo o emisiune. (...) Noi suntem uniți de artă și asta ne-a făcut să fim prieteni chiar și după concurs. Energia pe care noi am simțit-o în platou, mi-aș dori să o simtă și cei de acasă. Nu am crezut niciodată că voi fi capabilă să lucrez într-o echipă. Eu mi-am întrecut foarte multe limite la acest show”, a completat Dj Harra.

„Să satisfaci nevoile a 100 de artiști e foarte greu. Contează cum este concurentul acum, nu ce potențial are peste 10 ani”, a mai spus Ciopec.

Conform celor trei invitați ai emisiunii Click! TV Live, cel mai dur jurat de la „Cântă acum cu mine” este dirijorul Daniel Jinca, pe care toată lumea îl respectă și îl simpatizează.

„Domnul dirijor Daniel Jinca este cel mai sever jurat”, a spus Dj Harra.

Marele premiu este de 50.000 de euro

Rolul celor 100 de jurați este de a valida fiecare moment prezentat. Căpitanul celor 99 de artiști este Loredana Groza. Jurații nu vor judeca doar vocea concurenților, ci întreaga reprezentație. Show-ul „Cântă acum cu mine” va fi prezentat de Cabral, iar Loredana Groza este juratul principal. Marele premiul pus la bătaie este de 50.000 de euro.

 
 
Loading...