DJ Wanda a dezvăluit că are o relaţie de ceva vreme, cu un artist de tatuaje, un tip la fel de creativ ca ea.


Deşi Wanda nu e genul care să vorbească despre viaţa personală, ea a vorbit deschis despre idila dintre ea şi Abel. Bruneta (38 de ani) a recunoscut că cei doi se iubesc, lucru care a determinat-o să facă publică relaţia.

"Cred că m-a lovit şi pe mine Cupidon. E o relaţie foarte frumoasă, nu mi-am programat nimic. Eu nu am sărit în declaraţii că am o relaţie, se discuta că îmi plac mai mult fetele decât bărbaţii.

Şi mama mă întreba. Eu am avut mereu pe cineva. Când simţi că iubeşti, atunci cred că trebuie să declari.  E o relaţie la distanţă, o numesc sex-turism. Multe lucruri mă fac să îl iubesc, e creativ, e un tip foarte sensibil, am găsit o compatibilitate sexuală foartă bună. Cred că e foarte important să fie un liant, trebuie să te stimuleze din multe puncte de vedere, nu doar sexual, asta cu sexul se cam duce", a declarat Wanda, în cadrul emisiunii Click!, de la Prima TV. 

Mai mult, pentru că nu e o tipă care să îşi programeze lucrurile, e chiar deschisă la ideea de nuntă. Wanda a mai povestit că amândoi călătoresc mult, dar sunt pe aceeaşi lungime de undă, motiv pentru care sunt şi împreună. 
"Suntem de o lună jumate. Eu plec mult din ţară, el călătoreşte mult. Este chemat 3-4 zile într-o ţară ca să tatueze. Cam o lună jumate ne-am văzut efectiv. Este un tip extremist, ca mine, e nebun gagiu, de asta suntem împreună. Eu nu am fost niciodată o tipă geloasă", a mai spus Wanda. 

Călătoreşte în jurul lumii pentru a învăţa cât mai multe despre tatuaje

Artista are de ceva vreme un salon de tatuaje. A pornit de la pasiunea ei pentru tatuaje, dar acum vrea să ştie tot ce se poate despre domeniu, pentru a avea o afacere cât mai bună. Din acest motiv, de un an, merge în jurul lumii la cursuriile unei şcoli de tatuaje, la care sunt înscrişi doar zece elevi. 

"Un tatuaj trebuie să te reprezinte şi peste 10 ani, corpul meu e o pânză. Eu sfătuiesc clienţii care vin la mine, dar de la ei trebuie să pornească totul. Eu învăţ, am mers în toată lumea. Studiez inclusiv anatomie, psihologie. Şcoala la care merg are doar 10 elevi. Am 14 tatuaje, am şi piercinguri. E vorba de experienţă. La un moment dat, tatuajele devin şi o chestie de fashion. Spunea cineva că tatuajele sunt manele pe piele. Pe bune? există şi oameni care greşesc. O altă doamnă spunea că e artă naivă. Se mai întâmplă. Dacă le faci la nimereală, evident că te trezeşti că vai ce am făcut", a povestit Wanda.. 

 
 
Loading...