Şi anul acesta, Dragoş Moştenescu (48 de ani) şi familia sa vor petrece Crăciunul alături de prietenii apropiaţi, într-o casă veche, lângă şemineu, într-un décor, desprins, parcă, din ilustratele de iarnă: “De Sărbători, vom merge mai multe familii într-o casă veche, în Bucureşti. Prietenii ăştia au un şemineu drăguţ, ne adunăm lângă el şi vine Moşul la copii”.


În privinţa bătrânului cu barbă care împarte daruri copiilor cuminţi, Moştenescu garantează că este unul adevărat. Copiii lui, Luca (8 ani), Ana şi Elena (6 ani) s-au convins şi ei de treaba asta, printr-o metodă inedită: „Este un Moş original, este cel mai autentic Moş din Bucureşti, pe care îl aducem în fiecare an la întâlnirea cu copiii noştri care, la 8 ani, încă mai cred în el. S-au convins singuri de-a lungul timpului că e unul autentic, pentru că l-au tot tras de barbă şi de plete au văzut că nu sunt false”.

Aşa cum mulţi dintre noi obişnuim, şi Dragoş Moştenescu şi-a făcut o listă de dorinţe. Dar, în cazul său, este una scurtă: „Ca şi cadou de Crăciun, vreau să îmi iau nişte programe de prelucrare video. Moșule, adu-mi o vacanță exotică, pentru copii și nevastă-mea!”, ne-a mai spus actorul care i-a cucerit pe telespectatori cu rolul lui Costel din serialul „La Bloc”, difuzat de PRO TV în perioada 2002-2007.

 
 
Loading...