Nici la trei ani de la divorţ, Doru Todoruţ nu reuşeşte să se înţeleagă cu fosta lui soţie în ceea ce priveşte creşterea celor trei fiice. Recent, femeia l-a dat în judecată.


Doru Todoruţ (38 de ani) e pe val şi se bucură din plin de succesul înregistrat cu piesa ”Gura ta”, pe care o interpretează alături de Delia. Chiar în prima zi în care a fost lansată, 21 ianuarie, piesa a avut un milion de vizualizări pe Youtube. Bucuria ar fi fost şi mai mare pentru artist, dacă în aceeaşi zi fosta lui soţie nu ar fi ţinut să-i facă şi ea o “surpriză”.

sotie14-vedete-doru-si-soti.jpg

În ziua în care a lansat hitul «Gura ta», solistul de la Deepcentral a fost dat în judecată de fosta soţie

Rocsana Daliana Todoruţ l-a dat în judecată! Femeia, cu care Doru a fost căsătorit cinci ani şi cu care are trei fete (una de 6 ani şi gemene de 3 ani), a depus la Judecătoria Buftea o cerere care are ca obiect ”exercitarea drepturilor părinteşti”, iar pârât este tatăl copiilor ei. Contactat de Click!, solistul de la Deepcentral nu a vrut să comenteze. “Nu am ce să declar. Îi urez noroc”, s-a mulţumit să spună Doru.

Cântăreţul şi Rocsana au divorţat la sfârşitul anului 2013, la notar, şi nu au vrut să se afle prea multe despre problemele dintre ei. Totuşi, Rocsana a povestit că ea şi Doru au stabilit o sumă cu care să contribuie fiecare la creşterea copiilor, însă artistul consideră că partea lui e prea mare.

Surse din apropierea celor doi susţin însă că Doru e un tată exemplar. ”Le duce pe fete la grădiniţă, iar în weekend-urile în care nu are concerte stă cu ele. Se asigură că nu le lipseşte nimic, dar nici nu vrea ca banii să fie risipiţi pe altceva”, au declarat sursele citate pentru Click!.

 
 
Loading...