După Alexandra Ungureanu și mama ei a venit rândul altei echipe să părăsească Asia Express sezonul 4. În ediția cu numărul 17, difuzată joi seara, la Antena 1, Connect-R și Shift au pierdut Cursa pentru Ultima Șansă și au fost eliminați.


Trei echipe au participat în ediția 17 de Asia Express la Cursa pentru Ultima Șansă. Connect-R și Shift, Adriana Trandafir și Maria Speranța și Eliza și Cosmin Natanticu au avut parte de o cursă palpitantă în Cappadocia, potrivit a1.ro.

Connect-r și Shift au fost eliminați din Asia Express sezonul 4

Connect-R și Shift au fost cei care au terminat ultimii cursa, așa că au primit un cufăr care ascundea o nestemată, care urma să le decidă parcursul în competiție. Nestemata Puterii a fost roșie, iar Connect-r și Shift au fost eliminați. Connect-R și Shift au format o echipă iubită de ceilalți concurenți, iar tuturor le-a părut rău în momentul în care aceștia au fost eliminați. 

Connectr-asia-express.jpg

Connect-r asia express
Connect-R a recunoscut că nu se aștepta să fie atât de greu în Asia Express
Foto: Antena 1

"Nu trebuie să vă pară rău pentru că acest concurs este foarte dur, foarte real. Așa cum spunea doamna Adriana, noi suntem cuplul boem de aici. Suntem împrăștiați, dezordonați, pierdem lucruri”, a spus Connect-R. "Mulțumim Asia Express pentru experiența asta de neuitat”, a spus Shift.

„Ne-a părut rău că nu mai stăm. Dar este corect. Pe de altă parte, când am văzut piatra roșie ne-am adus aminte de motivul pentru care am venit aici și anume să-mi câștig o inimă nouă. În ultimii 20 de ani nu știu dacă am fost mai aproape de Dumnezeu cum am fost în astea 3 săptămâni”, a mărturisit Connect-R despre experiența Asia Express.

Citește și:

Detalii din culisele «Asia Express». Echipa emisiunii trage cot la cot cu concurenţii pe traseu

INTERVIU Alexandra Ungureanu, viața după "Asia Express". Cum se înțelege acum cu mama ei

 
 
Loading...