Schimbări mari în meniu! Așa a decis Anna Lesko (40 de ani) de dragul propriei siluete. Solista arată senzațional și postează periodic imagini cu ea în ipostaze sexy.


La finalul lunii august, vedeta s-a despărțit de Adrian Neniță (34 de ani), alias DJ Vinnie, după opt ani de relație, însă continuă să fie atentă cu trupul ei. Ca să arate bine, Anna a renunțat definitiv la două preparate foarte populare.

anna-lesko-goala2.jpg

Anna Lesko face sacrificii pentru acest trup fără cusur
Foto: Instagram

“Mi-aș dori foarte mult să ajung mai des la sală și e ceva ce ar trebui să fac fără comentarii prea multe, dar nu ajung atât de des pe cât pare. Merg de 3 ori pe săptămână, dar ar fi bine să merg poate chiar în fiecare zi, lucrând diferite grupe musculare. Îmi place să mănânc. Mănânc burger fără carbohidrați, las chifla și mănânc conținutul. Eu mănânc foarte puțini carbohidrați, cât să îmi dea energie. Nu mănânc pizza, paste. În rest, mănânc de toate. Eu nu am schimbat cu nimic regimul meu alimentar, doar că nu mănânc așa târziu, la 12 noaptea. Nu exagerez cu carbohidrații. De când nu mai mănânc carbohidrați, pofta de dulce pe care nu o aveam înainte și-a făcut loc. Câteodată, când sunt foarte obosită, mi se face poftă de dulce. Mănânc un cheesecake sau ciocolată neagră”, a spus Anna Lesko, într-un interviu pentru Antena Stars.

Citește și:

Anna Lesko, 5 poze în care a nu a purtat chiloți. Care e cea mai sexy?

Anna Lesko, cel mai dur mesaj pentru femeile care o critică: «Să fiu arsă pe rug pentru sexualitatea din mine»

 

Loading...