Vinerea trecută, în faţa juraţilor X- Factor, Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică, s-a prezentat și un tânăr haios, care a ținut la glumă atunci când a fost asemănat cu un vampir, din cauza danturii. George Hențu a mărturisit, vizibil emoţionat, că e gay şi că muzica îl ajută să treacă peste orice piedică. N-a trecut în etapa următoare, însă are toate șansele să ajungă un mare artist, pentru că se laudă cu o voință de fier.


George s-a născut la Câmpina, însă a locuit la Buzău, după ce mama lui s-a recăsătorit: „Eram în clasa a doua când mama a plecat în străinătate. Greutăţile au apărut când am început să locuiesc cu familia tatălui meu vitreg. Nu erau OK cu mine, nefiind rude de sânge cu mine. Din această situaţie s-a născut piesa <Iubirea ucide>, unde am pus pe note această situaţie. Mama a căutat iubirea şi eu am rămas în plan secund. M-am refugiat în muzică, compun şi fac bani din asta. Aş vrea să lucrez cu oameni din muzică, însă sunt la început. Am vrut să fiu sincer pe scenă cu tot ce am spus. Pasiunea pentru muzică am descoperit-o în liceu, când m-am transferat de la teatru, la muzică. În clasa a 7-a am avut o tentativă de suicid, pentru că eram neînţeles, am fost dus de mama la bunica şi acolo eram bătut şi înjurat de colegi. Eram un om răsărit între mai mulţi oameni mai mici. Mi-am găsit refugiul apoi în muzică, pentru că face bine, mă vindecă de toate problemele, am început să compun. Mulţi îmi spuneau că nu sunt bun de nimic, că nu nu ştiu să fac nimic şi am început să compun ca să arăt de ce sunt în stare”, ne-a spus el. Ne-a vorbit și despre relația actuală cu părinții lui: ”Cu mama am acum o altă relaţie decât aveam atunci. Pe tatăl meu bun, când l-am întrebat de ce nu s-a luptat pentru mine, mi-a spus – <pentru că mama ta nu mi-a dat voie>. Eu niciodată nu voi face cum au făcut părinţii mei. Eu aveam 4-5 ani când părinţii mei s-au despărţit. Erau altfel atunci, iresponsabili. Acum s-au schimbat. Mă bucur că după apariţia mea la X-Factor am primit multe felicitări, vorbe de încurajare şi mesaje de bine. Mă bucur că am inspirat mulţi tineri. Îmi doresc să lucrez în lumea muzicii şi să colaborez cu artişti de la noi precum Delia, Adda sau Feli. Vreau să lucrez cu oameni care fac treabă bună şi transmit emoţie prin muzica lor”, a mai povestit George.       

Ne-a vorbit și despre relația actuală cu părinții lui: ”Cu mama am acum o altă relaţie decât aveam atunc. Pe tatăl meu bun, când l-am întrebat de ce nu s-a luptat pentru mine, mi-a spus – „pentru că mama ta nu mi-a dat voie”. Eu niciodată nu voi face cum au fost părinţii mei. Eu aveam 4-5 ani când părinţii mei s-au despărţit. Erau altfel atunci, iresponsabili. Acum s-au schimbat. Mă bucur că după apariţia mea la X- Factor am primit multe felicitări, vorbe de încurajare şi mesaje de bine. Mă bucur că am inspirat mulţi tineri. Îmi doresc să lucrez în lumea muzicii şi să colaborez cu artişti de la noi, precum Delia, Adda sau Feli. Vreau să lucrez cu oameni care fac treabă bună şi transmit emoţie prin muzica lui”, a mai povestit George.       

 
 
Loading...