Maia Malancus (9 ani) este mare câștigătoare a competiției muzicale ”Vocea României Junior”, de la Pro Tv. Marius Moga i-a fost antreonor și a mizat pe talentul său, încă de la audiții. Maia a câștigat trofeul, împreună cu marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.


Marea finală a competiției ”Vocea României Junior” a avut loc duminică seara. O finală plină de muzică, inocență, talent, bucureie, dar mai ales emoție și energie. Marius Moga a știut cum să-i pună în valoare vocea Maiei, prin melodiile alese de-a lungul timpului, și a convins publicul că este cu adevărat talentată, reușind să aducă trofeul în echipa lui.

maia.jpg

maia
Maia este marea câștigătoare a competiției
foto: Vocea României

 

 ”Sunt foarte fericită! Le mulțumesc pe această cale lui Marius Moga pentru încredere și susținere. Sunt bucuroasă și zâmbesc încontinuu și mai ales atunci când pot aduce bucuria pe fețele oamenilor prin muzică, dans și teatru. Și, da, zâmbesc știind că am ajuns aici, pe scena de la Vocea României Junior!”, a declarat Maia, plină de emoție.

moga.jpg

maia
Marius Moga și Maia Malancus sunt echipa câștigătoare
foto: Vocea României Junior

 

"Sunt foarte bucuros că Maia este câștigătoarea primului sezon Vocea României Junior și sunt mandru ca m-a ales să îi fiu antrenor! Are o putere incredibilă și pe cât de talentatâ si carismaticâ e, pe atât e de muncitoare. Am avut o echipa extraordinară și cred că e timpul ca mai multi copii să lanseze piese originale, adaptate vârstei lor, dar îndrăznețe. Mulțumesc Andra și INNA, a fost un prim sezon Vocea Romaniei Junior minunat alături de voi!".

 

Maia Malancus are 9 ani și cântă de la vârsta de 6 ani. A participat la mai multe festivaluri de profil din țară și a fost susținută întotdeauna de părinti și bunici. Mereu și-a dorit să fie aplaudată de public și să impresioneze cu vocea ei extraordinară, dar și cu calitățile actoricești. Pe lângă canto, Maia a obținut de-a lungul timpului foarte multe premii la vioară, balet și teatru și iși dorește să devină un artist internațional apreciat.

 
 
Loading...