De fiecare dată când buletinul meteo ne bagă în sperieţi, iar mercurul din termometre coboară noaptea şi la -22 de grade Celsius, există vedete care găsesc soluţii să iasă din impas. Cum altfel, decât cu vacanţe exotice, în care singura lor grijă este să se dea cu loţiune de protecţie solară.


Laura Cosoi (36 de ani), gravidă în şase luni, a luat cea mai înţeleaptă decizie când a plecat din România pe perioada codului portocaliu de ger.

12_2-col-cosoi-si-sotul.jpg

Laura şi soţul ei, Cosmin Curticăpean, vor deveni părinţi peste 3 luni

Vedeta îşi odihneşte burtica în Dubai şi se relaxează pe plajă sau la piscină alături de soţul ei, Cosmin Curticăpean. Laura a pus fotografii pe reţelele sociale, iar fanii sunt şocaţi să vadă ce siluetă perfectă are în semestrul doi de sarcină. Luni, actriţa se desfăta cu un cocktail nonalcoolic pe un şezlong la Nikki Beach, din Dubai.

12_pozemici1515.jpg

George - Dubai, 27 de grade - George şi Ramona Prodea au sărbătorit Dragobetele la căldură

Tot în Emiratele Arabe Unite a petrecut Dragobetele şi George Papagheorghe (35 de ani), împreună cu soţia lui, Ramona Prodea. La 27 de grade Celsius n-ai ce să faci, decât plajă sau cel mult să cauţi răcoarea din mall-urile din Dubai. În acelaşi loc, o altă vedetă din România ne zâmbeşte pe Facebook din fotografii realizate pe plajă.

12_2-col-raoul.jpg

Raoul - Dubai, 27 de grade

Este vorba despre solistul Rareş Borlea, alias Raoul (38 de ani), care mai mult stă prin turnee în străinătate decât prin România. Colegul de scenă al Mirabelei Dauer a vizitat celebrele hoteluri Burj al Arab şi Burj Khalifa, s-a plimbat cu cămila în deşert şi a devalizat magazinele.

Dubai, destinaţia cea mai căutată de vedete

12_2-col-carmen-negoita.jpg

Carmen Negoiţă - Zanzibar, 35 de grade

De frig a scăpat în acest februarie geros şi Carmen Negoiţă (36 de ani). Bloggeriţa de modă s-a relaxat în Zanzibar, Africa, la 35 de grade Celsius şi şi-a etalat trupul filiform pe plaja cu nisip fin.

12_2-col-lavinia-petrea.jpg

Lavinia Petrea - Seychelles, 29 de grade

Tot într-un loc exotic se află acum şi Lavinia Petrea, frumoasa colegă a lui Mihai Dedu, de la ştirile PRO TV de dimineaţă. Lavinia a plecat în Seychelles şi ne trimite vederi pe Instagram, de la malul Oceanului Indian. La 29 de grade Celsius, e şi normal ca frumuşica ştiristă să se hidrateze cu apă de nucă de cocos. Asta în timp ce noi bem ciocolată caldă şi ceaiuri fierbinţi.

 
 
Loading...