Unele vedete se lăfăie în vile imense singure sau cu iubiţii, altele, în schimb, se înghesuie în apartamente micuţe cu zeci de câini şi pisici. Au suflet mare, aşa că nu rezistă să vadă pe stradă patrupede abandonate sau suferinde. Click! te invită să faci cunoştinţă cu cei mai mari iubitori de animale din showbiz.


Ruby sau Ana Claudia Grigore (29 de ani), aşa cum o cheamă în buletin, are colecţie de tatuaje, de poze sexy şi de... animăluţe. Solista are casa plină de căţei şi de pisici, pe care le adună de pe străzi, din milă, le duce la veterinar şi apoi le răsfaţă cu de toate. “Am acasă trei căţei şi trei pisici. Pe căţei îi cheamă: Diego, Alfiţa şi Fetiţa, iar pe pisici: Ghiţă, Puricel şi Ghiţă (râde).

6-7-v-3-col-ruby.jpg

Ruby doarme în pat cu patrupedele: are trei căţei şi trei pisici

Pe al treilea îl cheamă de fapt Nicuşor, dar trebuie strigat Ghiţă ca să răspundă. L-am găsit acum câteva luni la Sânnicolau, deja mare şi gras, şi nu răspunde la ce vreau eu, răspunde la ce îi place lui”, ne-a povestit sexoasa brunetă.

6-7-v-3-col-cabral.jpg

Cabral are mare grijă de simpaticii Tiara, Maki şi Maya, căţeluşi din rasa cane corso

Alţi iubitori de animale sunt Cabral (40 de ani), gazda emisiunii „Ce spun românii”, de la PRO TV, şi soţia lui, Andreea Ibacka (32 de ani). Cei doi sunt posesorii unor căţei foarte drăgălaşi şi poznaşi, iar fanii le urmăresc aventurile pe blog sau pe reţelele sociale. „Avem 3 câini. Cea mare, Tiara, este deja o doamnă, ne înţelegem cu ea la fel cum ne înţelegem cu un om. Unul cu bun-simţ. Ceilalţi, The Hooligans (huliganii), sunt întruchiparea haosului, varianta cu opt picioare. Maki şi Maya”, a scris prezentatorul pe cabral.ro. El a povestit şi despre cum e traiul lor cu simpaticii căţei. “Ei dorm în curte. Avem două padocuri în care stau binişor. Totuşi, prin rotaţie, câteodată mai luăm câte unul dintre ei să doarmă cu noi. Nu în pat, asta nu se întâmplă niciodată. Lângă pat. Când doarme cu noi, Tiara este un exemplu de eleganţă câinească. Liniştită, cuminte şi – cel mai important – complet silenţioasă. Maki este o constantă mâncărime în fund. Vine şi amuşină, se frăsuie de colo-colo, mârâie şi latră în somn, nu e ce trebuie, dacă vrei să te odihneşti cum trebuie. Dar năcazul major e Maya. Pentru că fură”, a mai scris Cabral pe blog.
Andreea Marin (43 de ani) are acasă nenumărate cinteze, veveriţe, peştişori, dar şi căţeluşi şi pisicuţe, care se bucură de un trai regesc. De exemplu, fosta “Zână” de la emisiunea “Surprize, surprize!” creşte două pisicuţe maidaneze, pe care le-a botezat Ghetuţă şi Fistic, dar şi doi căţei. Un pui de ciobănesc german, pe nume Rocky, şi un cocker spaniol pe nume Lady, care seamănă foarte mult cu celebra căţeluşă din pelicula Disney ”Doamna şi vagabondul”. Andreea le hrăneşte şi cu mâncare specială pentru animale, însă uneori şi cu mâncare gătită.

6-7-v-3-col-beatrice-rancea.jpg

Aşa arată sufrageria lui Beatrice Rancea: regizoarea are 17 câini

Beatrice Rancea (56 de ani), fostă jurată la „Dansez pentru tine” (PRO TV), dar şi la „Ham Talent”, de la Antena 1, adoră necuvântătoarele. La un moment dat, regizoarea avea în casa de la Iaşi 17 câini. “Nu am avut probleme cu ei. Sunt ­foarte cuminţi, dar pentru că sunt mulţi, spiritul de haită e foarte puternic. Doctorii se miră când îi văd cât sunt de liniştiţi. Întreţinerea lor costă foarte mult şi nu pot să le ofer cât mi-aş dori. Iarna gătim cam 100 de litri de supă pe zi. I-am obişnuit numai cu hrană gătită. Efortul e mare, majoritatea sunt câini de talie mare. Deparazitarea şi vaccinurile ne costă mult”, povestea Beatrice Rancea pentru Click!

6-7-v-2-col-traistariu_21.jpg

Mihai Trăistariu abia mai are loc de pisici: are acasă cinci blănoase

Solistul Mihai Trăistariu (41 de ani) alocă animăluţelor o mare parte din câştigurile sale. Prin 2011 avea 17 câini şi 16 pisici, de care se îngrijea de dimineaţă până seara. Acum locuieşte cu cinci pisici drăgălaşe foc. Ambiţa, Negruţu, Gândăcel, Prichindica şi Pufi îi fac viaţa mai frumoasă, fiind tare jucăuşe. Animăluţele au pus stăpânire pe întreg apartamentul din Constanţa al solistului, fiind ba pe dulap, ba pe masa din bucătărie, ba în dormitor, fiecare având la culcare locul lui, în imensul pat de burlac al artistului.
Loading...