Dacă într-un videoclip anterior Belleamy a spus „Bye bye”, acum povestea merge mai departe cu o nouă provocare.

După o perioadă destul de lungă pe care a petrecut-o în studiorule de înregistrări, cântăreața revine în forță cu o nouă piesă, în stilul specific care o caracterizează. Piesa are un sound fresh și este însoțită de un videoclip tematic care transferă, într-o oarecare măsură, acțiunea din videoclipul piesei Bye Bye.

De remarcat faptul că anul 2016 a fost unul în care Belleamy a înregistrat un succes deosebit cu single-ul „Toca me” în afara țării (Grecia, Cipru, Albania, Turcia, n.r.), fapt ce o responsabilizează și mai mult în a continua pe acastă zonă cu un single nou. „În toată această perioadă am reușit să lucrez la numeroase proiecte alături de un colectiv la care țin foarte mult și din care cu mândrie fac și eu parte”, ne-a spus artista.

„On Music, studioul de înregistrări care este clădit în jurul acelorași oameni profesioniști Marius Drăghici și Cătălin Fantaneanu, mi-a devenit o a doua casă și familie și vă asigur că truda noastră, a tuturor, se va transforma în multe surprize plăcute pentru cei care apreciază muzica de calitate”, adaugă Belleamy.

Managementul artistei a lucrat cu aceeași echipă pentru producția videoclipului, textul piesei a fost scris de către Theea Miculescu, orchestrația fiind realizată de către Eberhard Cristian. Belleamy are încredere că noul single „Iubit și Inamic” va ajunge în inimile tuturor celor care apreciază acest gen de muzică și mai ales la cei care se regăsesc în textul piesei. „O piesă devine hit numai dacă ascultătorii vor acest lucru”, încheie Belleamy. 

loading...
Loading...
Citeste tot despre: